STAALsBeskNorgesKlenodier.no driftes av Aktivitetshuset STAALs

Nisjebedrift, etablert 1995 på hjørnet av Strømmen storsenter. 3 etasjer med aktiviteter, mosjon og opplevelser. 1920 talls kaffebar, vintage interiør, sportsantikviteter og veteranbilutleie. Lokalene var i gamledager spisesal og dusjanlegg for Strømmen Staal (1902-1978). En lokalhistorisk gigant og verdens første som støpte i rustfritt stål. Biler og busser ble også laget på denne industritomten. Veteranbil er derfor en historisk del av dette stedet.

Staals styrke er at driften har flere bein å stå på, flere type aktiviteter, stor breddekompetanse, mange egne sjåfører, et lite verksted, mekaniker og ytterligere om lag ti div ansatte. Over 20 års drift er en styrke i seg selv.

Formidlingsbasen NorgesKlenodier.no er ingen Big business, til det er drifts og ansvarkostnadene for høye. Drivkraften er interesse, så annonsene dekker kun det minimum som får det til å gå rundt. NorgesKlenodier.no blir da ikke et fordyrende ledd for leietaker, men en betydelig garantist for seriøsitet, kvalitet og superreserver.

Her er veteranbiler for events, show, reklame, film og representasjoner. Vi kan besørge kortesjer og innhold folk aldri har sett makent til. Høy kompetanse og mange års erfaring betyr at vi gir råd til eventbyråer, bryllupsarrangører, sjåfører og brukere. Våre egne sjåfører får grundig opplæring, også i sjåføretikette før de får kjøre de mest eksklusive bilene. Basen har et innhold som ikke finnes i nærheten av andre steder i Norden. Skal du leie bil til bryllupskjøring, så få med de viktige råd på siden Bryllupskjøring.

Hoteller/bedrifter/eventbyråer må bestille via oss som ansvarlige. Å leie bil for persontransport direkte fra private er ulovlig og kan føre til regress fra forsikringsselskap ved ulykke. NorgesKlenodier er landets eneste lovlige veteranbilformidler til denne type bruk. Vi svarer på vegne av de fleste for sikre alle parter og for at annonsør skal slippe useriøse/ urelevante henvendelser. Noen få annonsører får henvendelsene direkte (info på siden Annonsering). Kontakt oss: nk[at]norgesklenodier.no

Over 70% av de som booker bryllupsbil er kvinner. På messer forteller mange at de er redde for at mannen alene ville gått for et brummende amcarflak eller noe som oppfattes "tacky" til et ellers så perfekt bryllup. Til events og andre type oppdrag er mannen på samme måte overrepresentert. Unntak er kanskje bursdags jubileumsgaver. Men vær trygg, selv i rimelig klasse har vi kjøretøy, sjåfører og helhet som aldri i verden vil skuffe noen.

Grand15Vår mekaniker reparerer Din veteranbil

Mye kan repareres og ordnes der bilen står. Vi tar service, småreprasjoner, fremskaffer vanskelige deler, monterer musikkanlegg, sikkerhetsseler, lamper, lydisolerer, tetter for vann, reparerer dørheiser, gjør innkjøp osv.
Vi kommer til Din garasje og reparerer der din veteranbil står! Gjelder i eller rundt Oslo området. Eier slipper masse unødig tid, tungvint frakt, leie henger, ta fri fra jobb eller leie stor bil som skal frakte bilhenger. Vi kjører også biler til ønsket lakkeringsverksted mens eier er på jobb osv.

 

Vær klar over at på våren vil alle ha hjelp. Vi fikser på vinterstid og henter gjerne i verste snøstorm. Velg mellom forhåndspris eller timesbasis. Send oss mail så får du svar innen 24 timer: nk[at]norgesklenodier.no