STAALsBeskNorgesKlenodier.no driftes av Aktivitetshuset STAALs

Nisjebedrift, etablert 1995 på hjørnet av Strømmen storsenter. 3 etasjer med aktiviteter, mosjon og opplevelser. 1920 talls kaffebar, vintage interiør, sportsantikviteter og veteranbilutleie. Lokalene var i gamledager spisesal og dusjanlegg for Strømmen Staal (1902-1978). En lokalhistorisk gigant og verdens første som støpte i rustfritt stål. Biler og busser ble også laget på denne industritomten. Veteranbil er derfor en historisk del av dette stedet.

Staals styrke er at driften har flere ben å stå på, flere type aktiviteter, et lite verksted, 22 ansatte hvorav over halvparten jobber direkte med Norgesklenodier, inkludert en mekaniker. Over 23 års drift er en styrke i seg selv.

Formidlingsbasen NorgesKlenodier.no er ingen Big business, til det er drifts og ansvarkostnadene for høye. Drivkraften er interesse, så annonsene dekker kun det minimum som får det til å gå rundt. NorgesKlenodier.no blir da ikke et fordyrende ledd for leietaker men en betydelig garantist for seriøsitet, kvalitet og superreserver.

Her er veteranbiler for events, show, reklame, film og glede Vi kan besørge kortesjer og innhold folk aldri har sett makent til. Høy kompetanse og mange års erfaring betyr at vi gir råd til eventbyråer, bryllupsarrangører, sjåfører og brukere. Våre egne sjåfører får grundig opplæring, også i sjåføretikette før de får kjøre de mest eksklusive bilene.

Våre egne stolte sjåfører er Fredrik, Andre', Lenviken, Christin, Thomas A, John, Marcin, Håkon, Lillian, Tor, Martin, Pål, Thomas S. Vi har masse å gjøre og sikrer at sykdom aldri er unnskylding for en bileier til å ikke stille som avtalt. Minst to er jevnlig på farten for å befare biler som kunder vurderer å kjøpe, eller veteranbiler som ønskes inn i utleiebasen. Ved din henvendelse på biler så svarer vi på vegne av de fleste annonsører for sikre alle parter og for at annonsør skal slippe useriøse/ urelevante henvendelser. Noen få annonsører får henvendelsene direkte (info på siden Annonsering). Kontakt oss: nk[at]norgesklenodier.no

Over 70% av de som booker bryllupsbil er kvinner. På messer forteller mange at de er redde for at mannen alene ville gått for et brummende amcarflak eller noe som oppfattes "tacky" til et ellers så perfekt bryllup. Til events og andre type oppdrag er mannen på samme måte overrepresentert. Unntak er kanskje bursdags jubileumsgaver. Men vær trygg, selv i rimelig klasse har vi kjøretøy, sjåfører og helhet som aldri i verden vil skuffe noen.

Grand15Vi reparerer  -  Vi formidler salg

Mye kan repareres og ordnes der bilen står. Vi tar service, småreprasjoner, monterer musikkanlegg, sikkerhetsseler, lamper, lydisolerer, reparerer dørheiser m.m. Vi kan komme til Din garasje og reparere der eller hente bilen til oss. Gjelder Oslo området. Vi kan besørge alt, inkludert bilfrakt, selv på vinterstid i verste snøstorm. Velg mellom forhåndspris eller timesbasis. Send oss mail: nk[at]norgesklenodier.no

All slags klenodier for salg. Kun helt spesielle større kvalitetsting formidles av oss. Over tretti biler er formidlet pr.jan.2018. Vi sørger for at eier får riktig pris og at kjøper blir godt fornøyd. Kun en gang har kjøper ikke vært fornøyd (30 talls amerikansk importbil). Det er uansett en gang for mye. Så la oss stå som garantist på vegne av selger. Da dekker vi feil som oppstår. Ta kontakt om du har en helt spesiell veteranbil for salg. Biler vi selger for kunde havner på Finn.no. Det som derimot kun vurderes solgt, er på denne side.