SPESIELLE MULIGHETER

Enkelte veteranbiler tar kun spesielle events/show oppdrag, mens andre er åpne for det meste. Her er ekstramuligheter som tilbys på en stor andel av bilene..

1. Kortesje
2. VIP transport
3. BRYLLUP tilbehør
4. Show t
ilbehør
5. Events/ reklame/ film/ foto
6. Firma-avtale

1. KORTESJE med flere veteranbiler avtales direkte med NorgesKlenodier (f.eks følgebil til forlovere og fotograf). Match i farge/ epoke osv. Om mulig besørges likt uniformert/dresset sjåfører. På Rolls-Royce kan vi stille med opp til 15 biler på Østlandet. Rabatter.. 2 biler: 25% på rimeligste. Flere: Større pakkepris.

2. VIP transport
til/fra hotell, restaurant m.m. (Alle dager i året) F.eks
til Vikingskiphuset, Holmenkollen, Botanisk hage eller andre severdigheter. VIP henting med Rolls-Royce på Gardermoen, overraskelsesoppdrag, jul og nyttårsleveringer. Vi skreddersyr også Oslo sightseeing etter interesser og ønsket tidsplan. Pris avhenger av type bil, leietid og distanse. Rabatt til faste kunder. Visse dager i året er det fordel å være tidlig ute da dette er ekstra etterspurt. Spesielt om det er spesifikk bil/ biler som ønskes.

Champagne

3. BRYLLUP tilbehør
VIP pakke I: Champagne m.tilbehør i bilen + rød løper : 1000,-
VIP pakke II: C
hampagne på stativ + rød løper + uniformert sjåfør (+ evnt. dekorsperre): 1800,-
VIP-pakker leveres profesjonelt og setter en spiss på anledningen.
Ordinært antrekk er dress, mens ved "uniformert" booker vi inn erfaren sjåfør i retroproff klasse tilpasset den enkelte bil.

Fotograf: Vår perspektivfotograf tar avstandsbildene den ordinære bryllupsfotografen oftest ikke får med seg. Noen ganger også tett på, men alltid uten å gå i veien for bryllupsfotografen. Eksempler HER. Pris 20 stk bilder (eller flere): 2300,-

4. Show tilbehør
Publikumsperre: 2-30 meter sort el. rødt tau m. kromstolper. 150 pr.t.
Tutgrammofon med musikk. Til de aller eldste veteranbilene: 300,-
Drone: Topp kvalitet, erfarent personell.
Vi tar oppgaven å undersøke lovlighet for bruk av drone på de ønskelige steder.
Pris avhenger av hvor oppdraget er. Ferdig redigert film 10-15 min, ca 6000,-

5. Events/ reklame/ film/ foto
Vi besørger gjerne spesialavtaler utenom de fastsatte priser for denne type oppdrag. Ønskes flere veteranbiler til dette så kontakt NorgesKlenodier.no direkte. Vi kan forhandle frem en bra samlet pris. Veteranbilene som presenteres under fylkesoversikten er bare en del av hva vi kan stille med. Forespør gjerne andre type kjøretøy enn de som er profilert under ditt fylke.

6. Firma avtale Hoteller/ byråer som har avtale med oss kan booke veteranbil/ Rolls-Royce uten forhåndsbetaling så sent som samme dag som oppdrag. Uansett ukedag. Ta kontakt for vurdering av muligheter. Mail: nk[at]norgesKlenodier.no