1929 Rolls-Royce Towncar

Rolls-Royce i den ultimate Phantom klassen. Selv til Rolls-Royce å være er dette en dimensjon av uvanlig kaliber. Hjulavstand på 150 tommer, og den eneste RR 7 seter Town car i Norge. Og hvilken tilstand!! Med 7,7 liters rekkesekser og fire trinns gearkasse holder den unna problemfritt i alt av hastigheter i dagens trafikk. Også de heftigste bakker klatrer den, gjerne med full bil uten problemer.

Panserornamentet The flying lady, eller “Spirit of Ectasy” er verdens mest kjente symbol for luksus over all luksus. Neppe visste modellen Eleanor Velasco Thornton at hun skulle symbolisere slik klasse i over 100 år etter at den første Rolls-Royce ble laget. For ornamentet benyttes på tidenes mest suksessrike luksusbilmerke den dag i dag.

Rolls-Royce Phantom I, II og III viste seg alle å bli superkjøretøy. Solide, langt forut for sin tid og med en varighet bilverden aldri har opplevd maken til. Knapt noen er kondemnert. Phantom’s kvaliteter forsterket seg ytterligere på 1930 tallet og førte til at Rolls-Royce fikk en evig status som verdens mest solide varemerke. Rolls-Royce har i all ettertid prydet sine aller største superbiler med navnet Phantom. Tidenes eneste modellvariant i tillegg til Porsche 911 som har overlevd tiår etter tiår med full suksess.

Rolls chauffør sitter ute på denne. Prominente passasjerer sitter i coupeen hvor en finner en fantastisk sofa av både stil og komfort. Ekstra plass er det også til gjester på vippeseter. Herskapets barn/ ungdom, gjester eller tjenere benyttet vippesetene helt frem til krigens dager. I dag er det en ideel superveteranbil for store anledninger, med sosiale muligheter. Spesielt når alle setene er i bruk. For her er det fin plass til forlovere uten at noen sitter beklemt.

Tidsriktig mørk marineblå uniformert RR-chauffør er en selvfølge ved enhver type representasjon. Velkommen til en opplevelse av en 7 seters super Rolls-Royce med topphastighet på 145 km/t og en nytelse kun Rolls-Royce kan levere.

1-3 timer: 15.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 3.000,-

Farge: Sort Interiør: Sand/beige Antall seter: 6

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.