1930 Rolls-Royce Phantom I

Supereksklusiv Rolls-Royce Phantom

Ekstrem Rolls-Royce av høyeste nivå. Semi-stor veteranbil med hjulavstand på hele 150 tommer. Rekkesekser på 7,7 liter fyller hele det enorme motorrommet. Et kraftig maskineri med styrke til å holde tritt med dagens trafikk helt opp til 145 km/t. Bare egenvekten på 2,4 tonn bør fortelle i seg selv at dette ikke er en vanlig veteranbil. Dette er et kjøretøy som umulig klarer å passere noe som helst sted uten å få betydelig med oppmerksomhet.

Panserornamentet The flying lady, eller “Spirit of Ectasy” er verdens mest kjente luksussymbol. Neppe visste modellen Eleanor Velasco Thornton at hun skulle symbolisere slik klasse i over 100 år etter at den første Rolls-Royce ble laget. For ornamentet benyttes på tidenes mest suksessrike luksusbilmerke den dag i dag.

Rolls-Royce Phantom I, II og III var superkjøretøy, solide, langt forut for sin tid og med en holdbarhet bilverden aldri har opplevd maken til. Arven etter de tidligere Ghost modellene ble tatt vare på til de grader og førte til at Rolls-Royce oppnådde en evig status som verdens beste bilmerke. Rolls-Royce har derfor i all ettertid prydet sine fremste superluksusbiler med navnet Phantom.

Uniformert RR-chauffør er en selvfølge ved enhver type representasjon. Opplev en kjørettur av de sjeldne. Rolls-Royce i øverste klasse er noe svært få i det hele tatt får anledning å sitte i. Dette er et stort stykke kunst, og kunst som også taes vare på nettopp som den ekstreme sjeldenhet det er.

Leie 1-3 timer fra: 18.000 Pr.ekstra påbegynt time: 3.000  Bilfarge: Hvit/sort Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

    Gjelder

    Bryllupskjøring

    Show/ Events

    Annet

    Leietid

    Maks 3 timer

    Opp til 4 timer

    Usikkert/ annet

    Kveldstid e.19

    Du får svar innen 24 t

    Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

         Gjelder

      Bryllupskjøring

      Show/ Events

      Annet

         Leietid

      Maks 3 timer

      Opp til 4 timer

      Usikkert/ annet

      Kveldstid e.19

      Du får svar innen 24 t