1930 Rolls-Royce Phantom I

Supereksklusiv Rolls-Royce Phantom

Ekstrem Rolls-Royce av høyeste nivå. Semi-stor veteranbil med hjulavstand på hele 150 tommer. Rekkesekser på 7,7 liter fyller hele det enorme motorrommet. Et kraftig maskineri med styrke til å holde tritt med dagens trafikk helt opp til 145 km/t. Bare egenvekten på 2,4 tonn bør fortelle i seg selv at dette ikke er en vanlig veteranbil. Dette er et kjøretøy som umulig klarer å passere noe som helst sted uten å få betydelig med oppmerksomhet.

Panserornamentet The flying lady, eller “Spirit of Ectasy” er verdens mest kjente luksussymbol. Neppe visste modellen Eleanor Velasco Thornton at hun skulle symbolisere slik klasse i over 100 år etter at den første Rolls-Royce ble laget. For ornamentet benyttes på tidenes mest suksessrike luksusbilmerke den dag i dag.

Rolls-Royce Phantom I, II og III var superkjøretøy, solide, langt forut for sin tid og med en holdbarhet bilverden aldri har opplevd maken til. Arven etter de tidligere Ghost modellene ble tatt vare på til de grader og førte til at Rolls-Royce oppnådde en evig status som verdens beste bilmerke. Rolls-Royce har derfor i all ettertid prydet sine fremste superluksusbiler med navnet Phantom.

Uniformert RR-chauffør er en selvfølge ved enhver type representasjon. Opplev en kjørettur av de sjeldne. Rolls-Royce i øverste klasse er noe svært få i det hele tatt får anledning å sitte i. Dette er et stort stykke kunst, og kunst som også taes vare på nettopp som den ekstreme sjeldenhet det er.

Leie 1-3 timer fra: 18.000 Pr.ekstra påbegynt time: 3.000  Bilfarge: Hvit/sort Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t