1931 Nash 870

Veteranbil med solide gener

Nash Motors ble grunnlagt i 1916 og ble umiddelbart ledende på markedet av militære lastebiler i slutten av første verdenskrig. Etter krigen leverte Nash meget gode personbiler, helt opp til overdårdig luksus. Denne 1931 årgangen med rekkeåtter på ca 85 hk var en moderat variant. A-Ford var til sammenlikning enkelt blekk og kostet langt under halvparten. Så selv en moderat modell fra Nash var en anstendig kvalitetsbil for de bevisste. 1931 modellene ble skviset ned hele 20% i pris fra fjoråret når verden gikk inn i tidenes tøffeste økonomiske nedgangstider.

Nash Motors omdømme for kvalitet skulle bli avgjørende for merkets overlevelse under de harde trettiårene. Mange bilprodusenter gikk konkurs, mens Nash sammen med GM var de eneste selskapene som gikk overskudd. Også statlige etater ville benytte holdbare kvaliteter, så Nash klarte seg fint opp igjennom 1930 tallet. Positive resultater ga tiltrengte skatteinntekter til amerikansk økonomi og ikke minst sikret mange familier ved at et betydelig antall arbeidsplasser overlevde den trange tiden.

Denne 1931.Nash 870 er restaurert og er av få i hele Norden. Romslig og med god komfort. Å sitte i den er som å gå tilbake i tiden. Nash som bilmerke gikk aldri konkurs men fusjonerte i 1954 med Hudson Motors og dannet GMC. Nash er nok ukjent for de fleste i dag. Likevel, bilmerket Nash vil alltid være et betydningsfullt kapittel av bilhistorien. Et bilmerke som alltid leverte, selv under de meste krevende tider verden har vært igjennom.

Leie 1-3 timer fra: 5.000 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: Grønn tofarget Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t