1931 Nash 870

Veteranbil med solide gener

Nash Motors ble grunnlagt i 1916 og ble umiddelbart ledende på markedet av militære lastebiler i slutten av første verdenskrig. Etter krigen leverte Nash meget gode personbiler, helt opp til overdårdig luksus. Denne 1931 årgangen med rekkeåtter på ca 85 hk var en moderat variant. A-Ford var til sammenlikning enkelt blekk og kostet langt under halvparten. Så selv en moderat modell fra Nash var en anstendig kvalitetsbil for de bevisste. 1931 modellene ble skviset ned hele 20% i pris fra fjoråret når verden gikk inn i tidenes tøffeste økonomiske nedgangstider.

Nash Motors omdømme for kvalitet skulle bli avgjørende for merkets overlevelse under de harde trettiårene. Mange bilprodusenter gikk konkurs, mens Nash sammen med GM var de eneste selskapene som gikk overskudd. Også statlige etater ville benytte holdbare kvaliteter, så Nash klarte seg fint opp igjennom 1930 tallet. Positive resultater ga tiltrengte skatteinntekter til amerikansk økonomi og ikke minst sikret mange familier ved at et betydelig antall arbeidsplasser overlevde den trange tiden.

Denne 1931.Nash 870 er restaurert og er av få i hele Norden. Romslig og med god komfort. Å sitte i den er som å gå tilbake i tiden. Nash som bilmerke gikk aldri konkurs men fusjonerte i 1954 med Hudson Motors og dannet GMC. Nash er nok ukjent for de fleste i dag. Likevel, bilmerket Nash vil alltid være et betydningsfullt kapittel av bilhistorien. Et bilmerke som alltid leverte, selv under de meste krevende tider verden har vært igjennom.

 

1-3 timer: 5.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.000,-

Farge: Grønn tofarget Interiør: Grått Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.