1932 Morris 4 dørs

Liten blå knert med masse sjarm

Ikke store sitteplassen, men det holder for de fleste og den er registrert for fire. 60-70 km/t går over kortere distanser, men beregn god tid selv om den har nyoverhalt motor og går helt glimrende. Teknisk også, på alle måter helt topp. Kan kjøre motorvei, men tar alltid en beskjeden plass helt til høyre.

En helt uvanlig veteranbil i Norge. En sjarmerende og gøyal veteranbil som vekker oppmerksomhet, som folk peker på, kommer bort til og vil høre om, og hva det koster å leie. Har også kommet turister som spør hva vi tar for at de kan sitte på en liten kjøretur, samt bare for å bli tatt bilder ved siden av bilen.

Kommer alltid frem i tide så lenge en beregner god tid. Mindre firedørs er ikke lett å finne, så her har du nok byens minste firedørs som tross alt tåler masse bruk. Leies ut til det meste av show/events. Pga den meget billige leieprisen må det påregnes tillegg for leie av bilhenger ved transport/ tilkjøring over lengre distanser.

Levering med tidsriktig sjåfør. Ingen røyklukt eller sur fukt eim i bilen som det ofte gjør av gamle biler. Står i oppvarmet garasje hele året og er en knert som virkelig er tatt vare på. Småbiler opplever desverre alt for ofte ikke et slikt liv. Sjåfør er en gentleman som bidrar til at leveringen er av det beste selv om prislappen er av det laveste for skikkelig kvalitet med alle garantier.

Utleie skjer ikke utenfor Oslo/ Akershus/ Østfold’s fylkesgrenser. Innenfor disse områder får vi det alltids til.

Leie 1-3 timer fra: 5.000 Pr.ekstra påbegynt time: 700  Bilfarge: Blå Antall seter: 4

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

    Gjelder

    Bryllupskjøring

    Show/ Events

    Annet

    Leietid

    Maks 3 timer

    Opp til 4 timer

    Usikkert/ annet

    Kveldstid e.19

    Du får svar innen 24 t

    Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

         Gjelder

      Bryllupskjøring

      Show/ Events

      Annet

         Leietid

      Maks 3 timer

      Opp til 4 timer

      Usikkert/ annet

      Kveldstid e.19

      Du får svar innen 24 t