1930 Rolls Royce Barker Cab

Rolls-Royce cabriolet – Prakteksemplar

Velg åpen eller lukket. Svær innvendig plass. Som de fleste 30s Rolls Royce takkes nei til å kjøre i kortesje med 60-80 talls amcars flak, nye limousiner etc. Vi ble booket som hovedbil til bryllup sist sommer, hvorpå bak fulgte amcar ragger-flak med gjester.. Ved slike overraskelser betinges retten til å trekke seg. Vi er ellers absolutt positive til forslag og kjører gjerne sammen andre pre-wars av ALLE slag, Rolls opp til 1966 mod etc. Men tidenes mest eksklusive bilmerke unngå at slikt settes inn i hva som helst av kortesje. Avtaler må på forhånd vise konkret, hva og hvordan osv.

Utleie kun via NorgesKlenodier eller oss direkte. 30 talls Rolls er det mest eksklusive. Det er nytt nok til å holde dagens fartsnivåer, er ekstremt start og driftssikkert, kan tilbakelegge store distanser uten problem, og har kjempekomfort. Samtidig er slikt så uvanlig gammelt at den alltid får hyggelig oppmerksomhet fra ung som gammel, kvinner som menn.

En veteranbil i luksusklassen som folk tar bilder av på motovei og hvor enn den kjører. Intet bilmerke har høyere status enn Rolls Royce av tidenes beste årgangsperiode. Det er en stor glede å la andre ta del i opplevelser med denne.

1-3 timer: 14.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 2.500,-

Farge: Creme Interiør: Dyprødt og sort  Antall seter: 5

 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.