1933 Rolls-Royce Phantom II Continental

Nordens mest eksklusive veteranbil

6 meter lang chauffør Rolls bygget for en stor herregård i England. Phantom var det absolutte på 1930 tallet, hvorpå enkelte overgikk alt. Som representasjonskjøretøy ble den aldri serieprodusert og er eneste i sitt slag i verden. Kun Duesenberg og Cadillac’s V16 kunne nå opp til slike ustyrtelig eksklusive Phantom’s i mangemillioners klassen.

Passasjerercoupé har full strekkplass for bena, roll-up vindu frem mot chauffør, samt edelt nøttetre som omslutter det hele. Kun et håndfull av de aller mektigste Phantom modellene ble levert med store dobbelfangere, integrert solskydd (“gangstercap”), sidelykter, Art Deco interiør i ekte silke og intercom for geleiding av chauffør. Denne har full pakke.

Komfort hastighet er opp til 100 km/t. Topphastighet 145 km/t. Rolls-Royce var kjent for håndlaget kvalitet, store stille og ekstremt driftssikre motorer. Ingen andre bilmerker kan vise til noe liknende som står seg så suverent selv etter over 85 år.

Vanlige Rolls-Royce blir beskjedne ved siden av denne. Selv andre 30 tallere. En utstilling i seg selv, større enn alt av personbiler, samt mer elegant enn datidens town cars. Bedre komfort, representasjon og et mer imponerende skue finnes neppe.

Denne Rolls-Royce “brukes ikke opp” i enhver kommersiell sammenheng, stiller aldri på ordinære bilmesser og figurerer ikke i ethvert bryllup. Her er en Rolls-Royce Phantom i verdensklasse, uten konkurranse i Norge innenfor pre-war epoken. En opplevelse av sjeldenhet, slik den alltid har vært.

Leie 1-3 timer fra: 18.000 Pr.ekstra påbegynt time: 2.000  Bilfarge: Black/Maroon  Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

    Gjelder

    Bryllupskjøring

    Show/ Events

    Annet

    Leietid

    Maks 3 timer

    Opp til 4 timer

    Usikkert/ annet

    Kveldstid e.19

    Du får svar innen 24 t

    Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

         Gjelder

      Bryllupskjøring

      Show/ Events

      Annet

         Leietid

      Maks 3 timer

      Opp til 4 timer

      Usikkert/ annet

      Kveldstid e.19

      Du får svar innen 24 t