1934 Buick 90 Limousine  7 seter

1934 Buick 90 Limousine 7 seter

LUKSUS VETERANBIL med stor plass, 7 seter, hvorav bred luksussofa samt vippeseter bak chauffør. Glassvindu mellom passasjerercoupe’ og førercoupe’. 262 eksemplarer rullet ut av fabrikken. Neppe mer enn 2-3 av disse finnes i hele Norden. Du vil nok aldri oppleve slike på utstilling eller ordinær cruising, for dette er ypperste luksus som mest av alt eies av rike entusiaster som kun tar frem doningen til show og helt spesielle anledninger, desverre.

Krom og lakk har en normal pen bruksslitasje. Interiør er som nytt, med utføring slik det historisk ble levert til den stolte første eier. Fortsatt er sjåfør alltid i klassisk tidsriktig 30 talls gråsort dress og hatt.

Dette klenodie er som fluepapir for tilskuere. Leies ut til show, events og årlig til et begrenset antall selskap.  Åpen for oppdrag i tre fylker. Beregn pristillegg ved store avstander. Vær klar over at dette er en supereksklusiv by-limousine. Dvs, er ingen terrengbil som vil kjøre krøtter/ skogsveier etc.

Stor og sterk tåler den høy belastning og lange kjøreavstander. Har to reservesjåfører, så sykdom er aldri problem. Dette er ikke en veteranbil som hoster seg igjennom oppdrag, men kvalitet i hver minste detalj.Et kjøretøy i mangemillioners klassen som skiller seg fra omtrent alt annet som finnes av biler i denne verden.

 

1-3 timer: 13.000,-    Pr.påbegynt ekstra time: 3.000,-

Farge: Sort   Interiør: Brunt skinn   Antall seter: 7

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.