1934 Hupmobile

1934 Hupmobile

Uhyre sjelden Hupmobile

Et av bilmerkene som fikk merke 1930 årenes harde kår
Kvalitetene var topp, men litt for mange kanselleringer av avtaler siste driftsåret førte til nedleggelse i 1939. I kun tretti år fikk Hupmobile leve. Synd, for et av Detroit’s stolte bilmerker ble regnet som suksess i alle dets leveår. Hupmobile var også ansett som særegen stil. Slike finnes det ikke mange av rundt om i verden lenger, og i hvertfall ikke makent i Norge.

Denne Hupmobile er kjempebra som den er, og takler alt av dagens trafikk, hastigheter, de kraftigste bakker og lange turer. Likevel skal den løftes til ypperste nivå, dvs i beste originalstand slik den en gang ble levert som fabrikksny. Det er ikke så ille mye som skal til, men det krever når hver detalje skal være original.

Publikum og kjøpere tok i mot disse Humpmobile med stor begeistring hvert eneste driftsår. Et bilmerke som plasserte seg i øvre midtsjikt av alt som kom ut før 1.verdenskrig og frem til 2.verdenskrig. Fra 2019 kan du få være av de første som får oppleve den slik den en gang ble presentert som splitter ny. Booking kan finne sted fra nå i år.

Tar kun begrenset mengde bryllupskjøringer og leies ut kun i forbindelse med helger. På grunn av store avstander i fylker, så må det beregnes kjøretillegg til destinasjon, samt evnt noe dersom det tilkommer mengde kjøring innenfor leietiden. Ta kontakt!
1-3 timer: 8.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.000,-

Farge: Varmgrå/sort    Interiør: Lysgrått     Antall seter: 4 + sjåfør

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.