1936 Buick 90 Limited 7 seter *

Skolebestyrers storbil anno 1936

Nylig restaurert for langt over millionen og kan umulig bli nærmere utgaven slik den fremstod fabrikklevert på trettitallet. Med andre ord en av Norges mest påkostede biler uansett årgang. Et kjøretøy i showstand som har tilhold i Oslo området og som kan reise langt for å levere, enten det er til show eller andre store anledninger.

Det ble kun importert 3 slike biler til Norge. En ble innkjøpt av Norsk Hydro som direktørbil, den andre ble kjøpt av direktør Strøm i Steen & Strøm AS og den siste ble kjøpt av skolebestyrer Hartmann ved Hartmann Pensjonatskole, som er oldefar til dagens eier.
Buicken har vært i familiens eie helt siden den ble kjøpt ny i 1936 hos Sørensen & Balchen AS i Oslo. Alle de tre bilene var biler som kun ble kjørt med sjåfør, og det er skyvevinduer av slepet glass mellom passasjerkupè og sjåførkupè. I passasjerkupèen er det god plass til 5 personer, 3 får plass i en meget behagelig sofa med gode armlener og 2 får plass på et par klappseter. Det er også benstøtte for dem som sitter i sofaen og god plass til å strekke ut bena. Interiøret er meget elegant, og alt innvendig er trukket i beige-farget stoff.

Storbilen har myke linjer, er sort og blankpolert med mye krom. Denne bilen er den eneste gjenværende av de tre som ble importert fra USA i 1936.
Bilen leies ut med sjåfør i tidsriktig sjåfør-uniform fra 30-tallet. Standarden på denne bilen var av så høy klasse at selv Kong Edward VIII av Storbritania (1894-1972) fikk spesialbestilt en som han benyttet som representasjonsbil.

Fotograf v. bildet av Buick med sjåfør: Daniel Zega 

Leie 1-3 timer fra: 9.500 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: Sort Antall seter: 7

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

    Gjelder

    Bryllupskjøring

    Show/ Events

    Annet

    Leietid

    Maks 3 timer

    Opp til 4 timer

    Usikkert/ annet

    Kveldstid e.19

    Du får svar innen 24 t

    Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

         Gjelder

      Bryllupskjøring

      Show/ Events

      Annet

         Leietid

      Maks 3 timer

      Opp til 4 timer

      Usikkert/ annet

      Kveldstid e.19

      Du får svar innen 24 t