1937 Rolls Royce Sport Sedan

Kun 4 av denne Rolls-Royce i verden

..og selvfølgelig den eneste i Norge. 1937 Rolls-Royce Sport Sedan er ren, stilfull Rolls av høy klasse.

Verdens mest ekskusive bilmerke leverte allerede fra sin spede start et nivå som overgikk alt. “Like store som Rolls-Royce” er det ultimate sammelikningsbegrep som stammer helt tilbake til 1920 tallet. Også helt andre type produkter benytter Rolls-Royce som ultimat sammenlikning, som f.eks “Miele, oppvaskmaskinenes Rolls-Royce”. Begrepet skal fortelle at dette er ekstrem kvalitet som overgår alt. Alle kjenner kvalitetsbegrepene, ingen andre bilmerker eller produkter, kanskje med unntak av Rolex kan vise til noe liknende. Rolls-Royce (og Rolex) er verdens eneste produkter som ikke behøver noen sammenlikningsklisjeer for å vise til at det er det beste som finnes.

Som representasjonsbil har Rolls-Royce vært det mest foretrukne igjennom alle år. Monarkier så vel som verdens rikeste i Saudi Arabiam eller Monaco for den del gjennomfører aldri sine største bryllup uten å inkludere en staselig vintage Rolls-Royce. Å oppleve de i all sin prakt er noe helt annet enn å se de på bilder.

Dette er Rolls-Royce, en skikkelig Rolls-Royce! De spesielle og sjeldneste utgavene fra 30 tallet er et hav av nivå over 70, 80, 90, 2000 talls billige Shaddow, Spirit, Corniche osv. Jeremy Clarkson i Top Gear oppfordret Rolls-Royce fabrikken i et av tv-programmene at eiere av billigRollser burde få betalt for å returnere sine biler til kondemnering. Årsak.. Hele den nyere epoken av biler har disset Rolls-Royce som varemerke. Men de aller siste utgaver er et betydelig unntak som igjen holder ekstrem standard. Klart fullskala kondemnering skjer aldri. Verden er full av slike. Men det viser utvilsomt at ikke alt som heter Rolls-Royce imponerer enhver som vet litt om bil.

Dette er ingen moderat veteranbil, men en variant som kun ble produsert i fire eksemplarer. Det sier litt når bilmodeller som det ble produsert kun et par hundre av har ren høyere verdi. Alt rundt slike luksuskjøretøy koster meget, men så er det også showklasse og litt av et stykke kunst som kan leies for spesielle anledninger i og rundt Oslo/ Akershus og nærmeste fylker rundt.

Leie 1-3 timer fra: 10.000 Pr.ekstra påbegynt time: 1.700  Bilfarge: Sort/Dyp grønn Antall seter: 4

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t