1938 Packard Eight Touring

1938 Packard Eight Touring

Packard – Et av de stolteste navn i amerikansk bilhistorie.
Kjent for å være av det aller beste i bilverdenen på 1920 og 1930 tallet. Packard var særdeles solid og leverte sine modeller med store stillegående rekkemotorer. Grunnleggerne James og William Packard var opprinnelig produsenter av ringeklokker, dynamoer osv. Deres egen førstekjøpte bil, en Winton, ble en så stor skuffelse at det inspirerte til egen bilproduksjon. Navnet ble Packard. Et varemerke som skulle vise å bli av markedest aller beste kvaliteter. Det ble raskt en suksess, kostet mer enn de fleste andre biler og nådde derfor eliten av type kjøpere.

Etter 2.verdenskrig satset Packard mer kommersielt.
Kvalitetene kunne neppe vært bedre, men de langt mer kommersielle bilene traff aldri markedet. Salgstallene ble alt for lave og året 1958 ble Packard lagt ned. Bilmerket slik det fremstod før 2.verdenskrig vil alltid ha sin imponerende status.

Eight Touring er romslig, har god hatthøyde både foran og bak, en sterk rekkeåtter, overdrive og toppfart på 145 km/t. Dvs langt over snitten av europeisk standard av biler fra samme tid. Interiøret er lyst og alltid 100% rent og delikat. En særegen bil av klasse, både utenpå og innvendig.

Packard har vært et sjeldent syn i Europa gjennom alle tider. Dette er et flott eksemplar. Et koselig blikkfang i trafikken med sine flotte former og eksklusive front.

1-3 timer: 7.500,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.000,-

Farge: Sort Interiør: Blått Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.