1953 Mercedes 220 Sedan *

1953 Mercedes 220 Sedan *

Sjelden modellvariant Mercedes

Vi leier så gjerne ut vår vakre Mercedes til hyggelige anledninger. Bilen er sååå fin, og sjåfør er selvfølgelig pent stilfull dresset. Bilen har hatt et langt liv i og rundt Oslo, samt reist masse rundt om i Norge. Fortsatt brukes og ivaretas den jevnlig, men i dag benyttes den mest til spesielle anledninger. En mellomstor 1953 Mercedes 220 var mer enn en familiebil. Det var en stolthet og et stort stykke kunst som fikk masse oppmerksomhet, like mye på femtitallet som i dag.

Mercedes har alltid vært en klassebil. Unntaket på femtitallet var 170 serien. Den lille trange “folkebilen” med kun fire sylindre. De større variantene, hvorav denne storebroren 220 ble levert med 6 sylindre, 80 hk motor og toppfart på 140 km/t. Disse var mer påkostet, også i interiør. En komfortbil uten å være for stor, tydelig rettet mot kunder av solid yrkesstatus.

220 serien fra 1953 kom også i en Ponto variant, med selvbærende karosseri og helt annen form. Mercedes bød på uvanlig høy kvalitet og holdbarhet. Så i generasjoner har dette bilmerket vist å levere som det aller mest solide for taxinæringen i de fleste land. 220 Sedan er av de sjeldnere og var/ er langt mindre vanlig.
Her er et av verdens mest kjente merkevarer, kledd i sort, med masse krom og den velkjente Mercedes stjerne.

Slike kjører aldri vinterstid lenger. Denne Mercedes er unntaket. Understelsbehandlet mot salting, ekstra varmeisolert, oppgradert varmeapparat og det som trengs for å kjøre hele året slik den også gjorde i sine første tyve/tretti år. Så nøl ikke, uansett når og hvor du vil at den skal levere, så lenge det er på Østlandet.

 

1-3 timer: 5.500,- (Vinterkjøring + 800,-)
Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.000,-

Farge: Sort  Interiør: Lyst velour  Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.