1954 Rolls-Royce S.W. LWB

Mrs.Lilian Howard var en svært velstående kvinne

Hun var første eier av denne Silver Wraiths LWB, laget av Freestone & Webb Ltd. For her er det ikke snakk om noen serieprodusert Rolls-Royce, men håndbygget kunst som ble laget i kun 2 eksemplarer! Femtitallet ble den første tid hvor det ble vanlig at velstående kvinner kjøpte egne biler. Til motsetning av for eksempel amerikanske og europeiske biler var Rolls-Royce en “jålete” luksusbil som falt godt i smak hos rike kvinner. Ikke minst var de jo det ypperste symbol på velstand, det beste av det beste for de aller mest kresne.

At den er særs lekker er en side, men som en LWB (long wheelbase) har den kjempegod plass, brede bakdører tilpasset store kjoler og lettere ut/innstigning til coupeen, samt perfekt takhøyde. Enhver sofistikert kvinne (eller mann) skulle jo kunne beholde hatten på under bilturen. Opphøyningen i tak for passasjerer (syntes på et av bildene) gjør nettopp det lille ekstra som skal til for å gi god plass også i høyden.

Et rullende kunststykke som stadig møtes med hyggelig “thumbs up”. Kjøreturen er en ren nytelse, for selv om det er en stor Rolls-Royce som kan dra på om det trengs, er bilen bygget for behagelig cruising. Ved pauser er det bare å vippe ut de innebygde picnick tables og nyte medbragt. Integrert er også store sminkespeil (syntes også på bilde) i selve bordplaten. Slikt var ikke ikke uvanlig i Rolls-Royce som nettopp skulle ivareta flere sider av også kvinnenes viktige behov.

Sort og hvit Rolls-Royce er nøytralt stil som kler alt. Denne coachbuild Freestone & Webb er en Rolls-Royce av beste klasse.

Leie 1-3 timer fra: 9.000 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: Sort/hvit Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t