1955 Chevrolet Bel Air Cab

Norges flotteste 50 taller leies ut

Leveres med retro/rockabilly sjåfør i stilmessig femtitalls dress, spisse snipper og nypussede myggjagere (ultraspisse sko). Er det dama som kjører så er det retro stilmessig lang gråkulørt kjole og kjørehansker. Når vi kjører brudepar er vi fullt opptatt av å ikke “ta oppmerksomheten” fra brudeparet. Derfor alltid “nøytrale” men likevel fineste bekledning, noe som løfter representasjonen.

Chevy’n er helt knall til regnvær med taket lukket. Desto bedre åpen med cabben nede i skinnende sol. Egentlig veldig grei plass bak, så denne passer til alt mulig. Også kjøring til destinasjoner milevis unna utgangspunktet. Ren delikat, sommerlig og frisk lys farge. Vassekte typisk femtitallsbil som ikke er for vulgær. En Amcar variant som ikke er hårete, men tvert om som også alle jentene elsker.

Spesielt kult er avreise med cabben nede, derpå cabben opp straks litt lenger ned i gata for normalkjøring og for å ta vare på enhver stylet hårsveis. Eller fortsatt cabben nede ved rolig cruising gjennom byens gater.

Prisen er snill som bare det, da denne Chevy er jålete lekker og alltid ankommer ekstremt blank og fin. Sjåfør bruker en time bare på å kjemme sveisen, og musikken er.. selvfølgelig kun herlig fentitalls. Så her tilbys utstilling, cruising eller hva som måtte ønskes, i tvers igjennom tidsriktig style. Det legges til noen grunker for kjøring, da det kan være enorme forskjeller på hva folk ønsker og distanser til oppmøtested. Alltid 100% forhåndsavklaring på pris. Tilbud fixes kjapt!

Leie 1-3 timer fra: 6.000 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: PastellTurkis/hvit Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t