Verdens eldste trimsykkel

Robinson bicycle trainer, Verdens eldste trim/mosjon/ spinning sykkel, laget i støpejern. Har stort svinghjul foran, motstandsjustering og et særs spesielt kjede.

Årgang 1896 og i topp stand! Søk History of the bicycle (Wikipedia) på nett, så forstår en hvor spesielt og tidlig denne sykkelen er. Ekstremt spesiell sykkel, og en hel generasjonsepoke før Titanics tid. Benyttet på eksklusivt skip eller aktivitetssted for overklassen på 1800 tallet. Har hatt den utstilt sammen med før-krigs veteranbiler. Sykkelen får MINST like mye oppmerksomhet som de flotteste bilene.

Et virkelig klenodie og en eksklusiv antikvitet ideel som utsmykking/ utstilling for museum, særegent hotell/ butikk eller for privat samler. Ingen har noe i nærheten av dette i Norge. Om det finnes noe i nærheten av slikt ute i verden, så er det neppe for salg.

Dette er ikke abstrakt kunst, men historisk kunst som enhver forstår og har et forhold til. Både voksne og barn kommenterer og tar bilder fordi de ser dette er noe helt uvanlig. Info om produsent og årstall er støpt inn foten som holder det store drivhjulet.

Kontakt oss via mail: nk[at]norgesklenodier.no

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.