1956 Volvo PV-444

1956 Volvo PV-444

Liten bil med norsk familehistorie

Denne ble kjøpt butikkny av min farfar. I all ettertid har denne vært i familiens eie. Jeg er nå selv en godt voksen mann og har en guttunge som elsker bilen, så håper og tror den vil bli i familen også i fremtiden. Ikke minst håper jeg at mange der ute også kan få glede av den til bryllup eller andre anledninger. Fargene er noe dusere enn bildene gir inntrykk av. Slike biler skal være litt patina, noe den er både ut og innvendig.

Det finnes mange PV-er i Norge men dette eksemplaret er sjeldent. Det skyldes årsmodell og at den (selv den gangs) originale spesielle farge er ivaretatt uten å bli lakket over med ettertidens nye populærfarger. Kanskje er dette den eneste virkelig femtitalls familie-generasjons Volvo som brukes flittig hele sommeren, selv så mange år etter at den stod der så flott og ny i butikken.

Synet av denne Volvo perlen overtalte min farfar til å kjøpe svensk bil. “God plass” til familen sa de den gang. Årene har gått og jeg har overtatt gleden. Det er en fornøyelse å hygge seg med denne, noe jeg vil dele med andre. Så ta kontakt så vil jeg sørge for at du/ dere får en trivelig kjøretur i en av etterkrigsårenes mest populære familiebiler.

 

1- 3 timer: Kun 3000 !!   Pr. ekstra påbegynt time: 500,-      (+ noen få slanter for bensin avhengig av distanse)

Farge: Blå Interiør: Antall seter: 4

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.