1958 Bentley S1 cabriolet

1958 Bentley S1 cabriolet

Engelsk luksus femtitaller i enestående tilstand

Leies kun ut via Norgesklenodier!  Etter tidligere å ha tatt på meg private oppdrag er det nå kun aktuelt å leie ut med nødvendig bankgaranti, ekstra forsikring og full garanti via ansvarlig formidler. Jeg er en meget erfaren yrkessjåfør og har også to flinke reservesjåfører i tilfelle sykdom.

Lakk, krom og interiøret er av det beste nivå. Komfort er fantastisk, for Bentley er omtrent akkurat det samme som Rolls-Royce av disse årganger. Rolls-Royce produserte Bentley på femti seksti tallet og utførte kun små forskjeller for å skape et lite skille. Rolls-Royce fikk noe småtteri ekstra, litt forskjellig front, og det var det. Bentley er med andre ord av samme superkvalitet på alle måter.

Utleiepris er inkludert kjøredistanse på 7 mil fra hjemsted. Derpå må alt vurderes avhengig av distanser, om bilen skal være full av passasjerer, kun en eller to osv. Her kan du leie mye bil for pengene. Taket er lukket det meste av tiden, men når solen skinner er det gjerne ned med taket og nytelse “all way” 🙂

Ta kontakt om du/ dere vil oppleve Nordlands kanskje beste luksusveteranbil.

 

1-3 timer: 7.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.200,-

Farge: Black/Silver     Interiør: Rødt skinn    Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.