1959 Rolls Royce SC II *

Et smykke av en Rolls-Royce

Legendariske Silver Cloud II med picnic tables og fantastisk komfort. Den elegante Rolls-Royce fargen er nøyaktig slik modellen ble levert i 1959 og gjengis best på hovedbildet. Ikke bare er det en vakker Rolls-Royce, men Silver Cloud II ble også en populær modell etter den svake Silver Cloud I. Sistnevnte skuffet markedet med liten motor, ikke noe elektrisk osv. Noe som var uvanlig beskjedent til Rolls-Royce å være.

GullRollsen, en SC.II ble oppgraderingen, med V8 på 200 hk, elektriske vinduer, automatgir og fargeutvalg som tydelig skulle vise at her kommer en Rolls-Royce. Denne tilbys hele året, vinterutleie, sommer, eller nyttårsaften for den del. En tvers igjennom strøken bil som har levert til de fineste selskap, bl.a dette: Eventyrbryllup-Hotel-Continental-Oslo

Elvis Presley hadde Silver Cloud II før han senere i karrieren oppgraderte til den ekstremt ekskusive Rolls-Royce Phantom V. Brigitte Bardot var også av de som anskaffet seg Rolls-Royce SC.II. Den i nøyaktig samme originale Rolls gullfarge som denne. Ellers er slike også benyttet i flere filmer, bl.a i James Bond, View To A Kill.

ETTER 60 tallets Silver Cloud kom en årelang rekke med trauste firkantede Rolls Royce, noe som skjemmet verdens råeste bilmerke. Brukte 70 talls modeller kan i dag kjøpes til samme priser som gamle Ford Taunus. Men så gikk også Rolls-Royce driften i oppløsning i 1973, hvorpå den engelske stat overtok.

Først nå de aller seneste år har RR “gjenoppstått” i design, kvalitet og etterspørsel slik bilmerket var kjent for helt siden Rolls Royce eventyret startet i 1906. Silver Cloud II og III vil for alltid være blant de legendariske modellene.
60 års storhetstid fra den fantastiske fabrikken i England har gitt dette bilmerket en evigvarende status som verdens beste bilmerke. Et ekstremt solid fundament for Rolls-Royce også i dag.

Leie 1-3 timer fra: 7.500 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: Gull Antall seter: 5

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

Gjelder

Bryllupskjøring

Show/ Events

Annet

Leietid

Maks 3 timer

Opp til 4 timer

Usikkert/ annet

Kveldstid e.19Du får svar innen 24 t

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

Bryllupskjøring

Show/ Events

Annet

  Leietid

Maks 3 timer

Opp til 4 timer

Usikkert/ annet

Kveldstid e.19Du får svar innen 24 t
2019-05-25T23:24:09+02:00