1961 Rolls-Royce S.C. LWB Diplomat

1961 Rolls-Royce S.C. LWB Diplomat

Senior Rolls-Royce i representasjonsklassen

Større og mer eksklusiv enn vanlige Rolls-Royce. Større også enn vanlige Silver Cloud. Bredere dører bak og romsligere passasjerplass. Sjåfør og passasjercoupe’ er adskilt med glassvindu for mulighet til “private time” bak.

Diplomatutgaven LWB ble oftest levert til den øverste politiske elite, statsoverhoder, et begrenset antall luksushoteller og celebriteter som benyttet privatsjåfør. De senere år har denne trafikert Oslo/ Østlandsområdet. Nå leverer den i Hordaland og helt sør i Sogn og Fjordane.
Nivået er ekstrem på denne Rolls-Royce, som tidligere også tok vinteroppdrag. Her på Vestlandet med langt mer bakkar og berg ut ved havet, har vi foretrukket å tilby den i perioden april-oktober.

Silver Cloud ble den aller siste suksess fra Rolls-Royce før de firkantede billigmodellene kom på markedet fra 1965, noe som ga en av tidenes største bilhistoriske nedturer og konkurs i 1973. Først nå de aller siste årene er Rolls-Royce tilbake i kjent prakt. Like overlegen det øvrige marked som den legendariske Silver Cloud.

Denne er like blank og lekker som den ble levert som ny på 60 tallet. Den dybe empire blue fargen er original og var å finne på sekstitallets profileringer. Ikke bare for bil er Rolls-Royce kjent som verdes beste kvalitet, også på flymotorer er Rolls-Royce kjent som det mest solide som eksisterer.

Her er prestisjeklassen for de som har råd. Silver Cloud LWB er noe av det aller ypperste til representasjon og store anledninger. Slik oppleves den også.

 

1-3 timer: 11.000,-   Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1.500,-  

Farge: Empire blue  Interiør: Varmrødt   Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.