1961 Bentley S2

1961 Bentley S2

Den perfekte bryllupsbil, i perfekt farge

Perlehvit luksus Bentley av beste årgang og til en pris godt under snittet av brudebiler i slik klasse. Denne bryllupsbilen er ikke noe hva som helst, men en Bentley S2. Faktisk det samme som Rolls Royce av samme årgang. Produsert på RR-fabrikken med omtrent alt likt. Det samme tekniske innhold, RR motor, interiør osv.

Bentley er luksusbil i øverste segment, så med perfekt bryllupsfarge og detaljer i showkvalitet. Eier benytter tre forskjellige sjåfører, så her er sykdom aldri en akutt utfordring. To har tidsriktig antrekk. Annonsert pris er med ordinærdresset sjåfør. Litt ekstra må pålegges om vi må holde av spesifikk sjåfør.

Eneste tillegg ellers er kun for distanse. Har tatt oppdrag langt unna Oslo, så da må det vurderes avhengig av distanse. Rett utenfor byen havner oftest på rundt 600 – 800. Inne i Oslo har vi tillagt 300 – 700 avhengig av distanser.

Bilmerke, eksklusivitet, årgang og ikke minst farge, ja alt totalt oser Den perfekte bryllupsbil.

Obs, denne er LITE LEDIG etter at vi la den ut på NorgesKlenodier.no. De aller fleste som forespør får desverre at den desverre er booket. Vår familie har bare en’ slik flott unik brudebil så vær tidlig ute!!!

 

1-3 timer: 7.000,-    Pr. påbegynt ekstra time etter 3 t: 1000,-

Farge: Perlehvit Interiør: Lys sand Antall seter: 5

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.