1961 Jaguar Mark 2, 3.8 litre

Jaguars bilproduksjon startet i 1935, og hadde umiddelbar suksess med sine Jaguar SS. En kvikk og råtøff sports saloon. Etter 2.verdenskrig ble produksjonen gjenopptatt med med nye varianter sportstouring.

Jaguar Mark 2 kom på markedet i 1959. Disse hadde bedre passasjerplass enn alle tidligere modeller. Den største forskjellen var kjørekomfort og kraft, noe som påvirket både kriminalitet og politietat på 196o-tallet. Mark 2 ble så mye benyttet av ransbander som stadig kom seg unna, at Scotland Yard alltid kom til kort med deres Wolseley som overhodet ikke klarte å holde følge. Etaten byttet derfor ut deres utdaterte kjøretøy og satset selv på Jaguar Mark 2, som på denne tiden var de suverent raskeste sedaner som fantes.

Denne 1961 Jaguar Mk2 har største motor på 3.8 liter, har stått på museum i USA i mange år, og er svært velholdt. Eier ønsker ikke å leie ut ofte, men vurderer aktuelle ønsker. Fargen er i Jaguars original nøytrale mellomgrå, lys tone som gir det rette kule retro-look. Mange endrer farge til mer moderne som skal skinne, men da mister denne ikoniske sportstouring sitt historiske preg.

Sikkerhetsbelter var ikke vanlig 60 talls biler. Heller ikke Jaguar. Men denne har både foran og bak for passasjerer.

Selv alle som ikke har peiling på bil vet at det er snakk om noe eksklusivt, sporty og lekkert når de hører om bilmerket Jaguar. Mark 2 topper som det mest ikoniske Jaguar noen gang har levert. Dessuten slike av de svært få firedørs sportsbiler på markedet overhodet. En rålekker luksusbil å nyte i rolige hastigheter, samtidig en kraftfull sportsbil som trives aller best i hastigheter på 100-120 km/t. Toppfarten er da naturlignok langt over det.

Leie 1-3 timer fra: 7000 Pr.ekstra påbegynt time: 1000  Bilfarge: Vintage grå Antall seter: 4

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t