1964 Jaguar Mk2

1964 Jaguar Mk2

“Grace, Space and Pace;
a special kind of motoring which no other car in the world can offer”

Sidevogner til motorsykler var starten på Jaguar historien i 1922. De første SS-Jaguar bilene ble produsert fra 1934 og var virkelig sports sedan utenom det vanlige. Etter 2.verdenskrig ble produksjonen gjennopptatt med kun Jaguar navnet. Da var for lengst bilmerket videns kjent, etablert som sportstouring i toppklassen.

Mk2 Sports Saloon er av de mest populære utgaver. Oppgraderingen med bedre passasjerplass, teknisk, kjørekomfort og enda større kraft gjør den bruksnyttig selv i dag. De suverene farts og kjøreegenskaper den oppnådde som Mk2 gjorde også til at slike stadig ble benyttet som fluktbil for ransbander på 60-tallet. Scotland Yard fant raskt ut at deres Wolseley var utdatert og valgt å gjøre innkjøp av egne Jaguar Mk2. På denne tiden var Jaguar Mk2 de suverent raskeste sedaner som fantes på markedet.

Denne Jaguar ble levert til Norge som ny. Klart en slik bil var totalt uvanlig på en tid hvor det enda var mange år til vanlige familier hadde bil. En fantastisk lekker Jaguar, like velholdt innvendig som utvendig.

Fortell noen at du skal ut og kjøre Jaguar og de vil straks forstå at her er noe helt ekstraordinært. Veteranbil, desto mer. Jaguar er smidige, raske, komfortable, formfulle og særegent lekre i designet. Så det langt mer enn bare navnet Jaguar som klinger for de fleste, men også opplevelsen av en slik bil, det være seg for sjåfør, passasjer eller tilskuere.

 

1-3 timer: 6.000,-   Pr.ekstra påbegynt time: 1000,-

Farge: Blå metallic  Interiør: Lys grått/Sølv   Antall seter: 3 + sjåfør

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.