1964 Rolls-Royce Phantom V. 7 seter*

1964 Rolls-Royce Phantom V. 7 seter*

Ultra-eksklusiv Rolls-Royce

Phantom V James Young – Det beste av det beste fra verdens mest eksklusive bilmerke. Kun noen håndfulle individuelle bestillingsverk ble produsert. Rolls-Royce har aldri i ettertid laget noe i nærheten av Phantom James Young, som står seg som tidenes dyreste representasjonbil. Som ny hadde den en prislapp som 2 store eneboliger i Oslo området.

Rolls-Royce Phantom V var for statsoverhoder, monarkier, ambassader og samfunnseliten. Bl.a hadde Kong Olav en 1960 modell. Den britiske kongefamilien har fremdeles to, Yugoslavias president Tito hadde en. Shaha av Iran hadde en, og Kina har en i dag som de tok over fra Hong Kong i 1997. John Lennon kjøpte også en brukt 1964 Phantom som fikk betydelig omtale da han kunstlakkerte den “psychedelic”.

Signaturmodellene toppet disse og ble bl.a laget mer strømlinjeformet. Kun et smalt spekter av verdens rikeste var kjøpere. Elvis Presley fikk sin 1963 Phantom V James Young med bl.a integrert telefon og barskap. Denne J.Y. har dokumentasjon på at første eier var fyrst Rainer III av Monaco. Senere har den hatt sitt virke i New York og Paris, før den ble den kjøpt opp av en multimilliardær i London.

* 7 seter inkl. chauffør (komfortplass: 6)
* Brede passasjerdører for lettere inn/utlosjering mht stor kjole
* Lydisolert elektrisk glass skille mot chauffør
* Luksuriøs innredning med bl.a barskap, picknick tables og egen musikkbetjening
* Phantom: Største/ mest eksklusive RR.

* Tilpasser bestillinger av ønskelige serveringer

Knapt noen bil i verden har hatt mer prominente passasjerer. Fyrst Rainer III og Grace Kelly, ABBA, Jimmy Carter og Madonna for å nevne de mest kjente. Dokumentasjonen forteller at den aldri er benyttet i noen form for skytteltrafikk. Heller ikke i Norge vil den “brukes opp” kommersielt. Stiller aldri på noen motormesse og tar kun et begrenset antall bryllupskjøringer. En Rolls-Royce de færreste får oppleve.

 

1-3 timer: 18.000,-   Pr.påbegynt ekstra time etter 3 t: 2000,-

Farge: Blå/sort    Interiør: Lyst skinn   Antall seter: 7 inkl. chauffør

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.