VW-1-lite

1972 VW Folkevognbuss *

Utleie av folkevognbuss til all slags glede

Denne godbiten har mange bruksområder. Bryllupskjøring er kanskje spesialiteten, men den har også erfaring med og trives godt som utstillingsbil samt på firmafester og andre tilstelninger der det er ønskelig at gjester og publikum trekker på smilebåndet. Det garanteres høy «smile per mile»-faktor på denne T2-en! Med fin salong inni egner den seg godt som arena for gode samtaler eller et sted å nyte velkomstdrinken uansett vær. Nylig fikk vi satt opp photobooth i bakenden, en ekstra feature som gjør bussen ekstra stas å være på fest med.

Folkevognbussen har plass til åtte personer inkludert sjåfør, for eksempel fotograf foran og brudepar med opptil fire forlovere bak i salongen. Mange og store vinduer gir optimale lysforhold. Champagnekjøler med drikke tilbys ved ønske. Du kan også dekorere bilen etter egne preferanser og selvsagt være DJ for egen fest!

Bussens historie:

Den starter livet fra 1972 som bibelskolebil i Etiopia. I 1974 tar misjonæren fra Gjøvik bussen med seg hjem. På slutten av 80-tallet selges den til en storfamilie og senere til Lågen Cykleklubb hvor den får reise i inn- og utland med taket fullt av sykler. I 1996 er det Vinstra-russen som får glede av den, og de maler den som seg hør og bør helt rød. Russehilsningene i taket er intakte den dag i dag, men etter femten år på et tun i Gudbrandsdalen og deretter motorhavari på festival i Polen får bussen i 2017 seg en velfortjent renovering i Ålesund. I dag har den endelig reist seg som den gledessprederen den er – klar for ditt festlag!

Leie 1-3 timer fra: 6.500 Pr.ekstra påbegynt time: 1.000  Bilfarge: Blå/hvit Antall seter: 7 pass.

Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

  Gjelder

  Bryllupskjøring

  Show/ Events

  Annet

  Leietid

  Maks 3 timer

  Opp til 4 timer

  Usikkert/ annet

  Kveldstid e.19

  Du får svar innen 24 t

  Her kan du forespørre om kjøretøyet. Din henvendelse er uforpliktende.

      Gjelder

   Bryllupskjøring

   Show/ Events

   Annet

      Leietid

   Maks 3 timer

   Opp til 4 timer

   Usikkert/ annet

   Kveldstid e.19

   Du får svar innen 24 t