Bryllup
Champagne
Brud
Brudgom
Bryllup
Gjester
Fremside mobil

Leie bryllupsbil

Utleie av bryllupsbiler i alle prisklasser. Glem alt ordinært, vår spesialitet er særegenhet og en bredde av Norges beste veteranbiler og eiere
som virkelig leverer. Vi sørger også for at leietakere slipper å måtte passe seg for alt av usikkerheter som leies ut på det åpne marked.

Utleie av bryllupsbiler

 

Utleie av bryllupsbiler i alle prisklasser. Her er kun særegenhet og en bredde av Norges beste veteranbiler..

Rolls Royce

Sikkerhet

Altfor ofte blir vi kontaktet av brudepar som har leid veteranbil på nett hvor det har oppstått akutte problemer. Å sjangse på livets store dag er helt unødvendig. Vi stiller krav til bileiere, siler vekk utryggheter og kan garantere kvalitet på alle måter. Dårlige leveringer er uaktuelt. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon.
I Norge er det krav til regnskap, kontrakt med foretaksnummer, tilpasset forsikring, bankgaranti og 12% mva når utleie profileres. Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi private ikke besitter slikt og svart utleie har økt.
Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår bileiere og brudepar full trygget rundt leie av veteranbil.

Rolls Royce

Sikkerhet

Altfor ofte blir vi kontaktet av brudepar som har leid veteranbil på nett hvor det har oppstått akutte problemer. Å sjangse på livets store dag er helt unødvendig. Vi stiller krav til bileiere, siler vekk usikkerheter heter og kan garantere kvalitet på alle måter. Dårlige leveringer er uaktuelt. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon. Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår brudepar slik trygget.

Bryllupsbil

Over 20.000 vielser i Norge hvert år

Nye luksusbiler dominerer i lavbudsjettbryllup naturlignok. Lånt eller leid, alltid lett tilgjengelig. Mye Bollywoodpyntes. Halvgamle 70-80 talls er også ordinært. Tidligere var stretchlimo en del benyttet, men party/ skoleballstempel har ødelagt bryllupsmarkedet. Særegne veteranbiler utgjør under 3% av all bryllupskjøring i Norge, noe som umulig vil øke.

Historiske kjøretøy koster mer å leie når det er virkelig bra. Både veteranbiler av høy attraksjon og hesteekvipasjer er populært for alle aldre og får en helt annen publikumsrespons enn nybiler og halvgammelt. Dessverre synker antall tilbydere med årene. Årsaken er at det er dyrt å drifte, krever tid, kunnskap, plass, og mye oppfølging.

Markedspriser for 3 timers bryllupskjøring

Under kr.3000: Alt ordinært, nytt som halvgammelt, billige limoer og vanlige gate Amcars. Det meste nyere enn 1970.
Kr. 3.000 – 6.000: Kvalitets veteranbiler av de sjeldnere. Særegenheter som alltid får mye positiv oppmerksomhet.
Kr. 6.000 – 10.000: Eksklusive veteranbiler, ofte større og gjerne premium leveringer. Proffnivå hest og vogn.
Kr.10.000 – 20.000: Paradeklassen. Publikumsmagneter i øverste divisjon. Representasjonsbiler av det råeste i Europa.

Bryllupsbil

Over 20.000 vielser hvert år i Norge

Nye luksusbiler dominerer i lavbudsjettbryllup naturlignok. Lånt eller leid, mye Bollywoodpyntes. Halvgamle 70-80 talls er også ordinært. Tidligere var stretchlimo en del benyttet, men skoleballstempel har ødelagt bryllupsmarkedet. Særegne veteranbiler utgjør under 3% av all bryllupskjøring i Norge, noe som umulig vil øke.

Historiske kjøretøy koster mer, er populært for alle aldre og får en helt annen publikumsrespons. Hest og vogn som var et vanlig skue for mange år siden blir også sjeldnere med årene. Antall tilbydere synker fordi det er dyrt å drifte, krever tid, plass og mye oppfølging.

Markedspriser 3 timers bryllupskjøring

Under 3000: Den store masse/ alt ordinært
Kr. 3.000 – 6.000: Flotte og sjeldnere veteranbiler
Kr. 6.000 – 10.000: Eksklusive veteranbiler
Kr.10.000 – 20.000: Paradeklassen. Høyeste nivå

Bryllupsbil

Ikke alle bileiere tar bryllupskjøring

Utvalget veteranbiler er størst i Oslo og Østlandsområdet. Men vær obs på at ikke alle eiere tar bryllupskjøring.
De fleste tar dessuten kun sporadiske oppdrag og unngår å bruke hver helg til all jobb det fører med seg. Heldigvis er kvalitetene så bra i denne base at selv 1930 talls leverer flere titalls mil unna sitt tilholdssted.
Hver sommer har vi bl.a leveringer fra Oslo til Sørlandet, langt opp i fjellheimen og andre steder fjernt fra hovedstaden. August 2019 skal f.eks en Rolls-Royce helt til Bjertorp slott i Sverige, noe som langt i fra er rekord. Klart eierne tillegger
for distanse, men slike muligheter finnes altså, selv på vinterstid. Her er hovedstadens veteranbiler.

Bryllupsbil

Ikke alle tilbyr bryllupskjøring

Utvalget veteranbiler er størst i Oslo området, men ikke alle eiere tar bryllupskjøring og mange tar kun sporadiske oppdrag og unngår å bruke hver helg til all tid det krever. Heldigvis er kvalitetene så bra i denne base at selv 1930 talls leverer flere titalls mil unna sitt tilholdssted. Klart eierne tillegger for distanse, men slike muligheter finnes altså, selv på vinterstid. Her er hovedstadens veteranbiler.

Bryllupsbil

Råd & Tips

Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Bileiere kan syntes bilen er finest uten, men bryllupsbilen dekoreres absolutt ikke
for eieren, ei heller for å bli finere. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser hengende bakpå er litt “ut”, men kan være morsomt på en knert, ikke på luksusbiler.
Dyktig fotograf er ingen selvfølge. Vi har erfart de fleste mange ganger. 90% tar standardoppstilte og er ikke “på” når det skjer noe med stemning. Anbefalte aktører. Leietid 4 timer er vanligst når brud skal transporteres til vielse.
3 timer holder som oftest ved oppmøte etter vielse. VIP-muligheter: Show & Events.  Vårt eget Fotogalleri.

Bryllupsbil

Råd & Tips

Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser hengende bakpå er litt “ut”, men kan være morsomt på en knert.
Dyktig fotograf er ingen selvfølge. Vi har erfart de fleste. Her er aktører vi anbefaler. Leietid 4 timer er vanligst når brud skal transporteres til vielse. 3 timer holder oftest ved oppmøte etter vielse. VIP-muligheter: Show & Events

Bryllupsbil
Bryllupsbil