Brud stiger inn i bryllupsbilen
Glade menn med Champagne utenfor en flott vintage Rolls-Royce
Brud og forlover i baksetet på en Buick veteranbil, klare for bryllup.
Pause for brudepar og forlovere i Oslo, ved siden av bryllupsbilen. En Rolls-Royce Silver Cloud
Gjester og brudepar samlet rundt en sort Cadillac bryllupsbil og vinker
Liten Fiat veteranbil som bryllupsbil, stappfull av forlovere som smiler
Bryllupsbiler i forskjellige varianter og farger

Bryllupskjøring

Bryllupskjøring i særklasse. Her er veteranbilene som ikke promoteres i ordinære utleieplattformer, historiske kjøretøy, rariteter, klassikere og luksusbiler opp til det absolutt råeste her til lands. Å leie en bra bryllupsbil kan virkelig farge dagen, men helheten er like viktig.

Covid-19 tas på største alvor, ikke minst ved levering av bryllupsbil. Alle kjøretøy har optimal oppfølging av smittevernskrav.

Bryllupskjøring

 

Bryllupskjøring i særklasse. Her er veteranbilene som ikke finnes i ordinære utleieplattformer. Å leie en spennende bryllupsbil kan virkelig farge dagen, men helheten er minst like viktig.

Covid-19: Slik garanteres optimal smittevernsoppfølging.

Kun solide veteranbiler

Kun solide veteranbiler får slippe til i denne base. Vi stiller klare krav til bileiere, siler vekk all risiko og godtar ikke surr. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon. Slik elimineres svake utleiere, usikkerhet og all slags uhell som ofte skjer ved leie av veteranbil fra private.

I Norge er det dessuten krav til regnskap, kontrakt med org.nr, tilpasset forsikring, bankgaranti og 6% mva når bryllupskjøring profileres. Selv ved sporadisk veteranbilutleie. Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi private ikke besitter slikt og svart utleie har økt. Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår brudepar full trygget ved leie av veteranbil.

Bryllupstransporten er klar. Gullfarget Rolls-Royce med chauffeur utenfor Grand Hotel Oslo
Bryllupsbil med uniformert chauffeur, klar for oppdrag

Solide veteranbiler

Kun solide veteranbiler slipper inn i denne base. Vi stiller krav til bileiere, siler vekk all risiko og godtar ikke surr. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon. Slik elimineres svake utleiere og all slags uhell som ofte skjer ved leie av veteranbil fra private.

Bryllupssjåføren

Ugunstige sjåfører eller sykdom som hindrer bryllupskjøring er uaktuelt. Bryllupssjåføren har klare instrukser og vi sikrer back-up på alt. Spesielt på Østlandet har vi superdekning. Stryk i stil eller punktlighet er like uaktuelt. De fleste omtaler roser nettopp sjåførene.
For oss handler det ikke om å leie ut alt mulig av gamle biler, eller sjåfører uten etikette, men å besørge trygghet og fullkommen kvalitet.

Booking og oppfølging

Vær tidlig ute med å booke bil til bryllup. Selv i Oslo med så godt utvalg er det på dette nivå ingen selvfølge at en favorittbil er ledig om en er sent ute. De fleste bileiere begrenser mengde utleie og mange brudepar booker bryllupsbil gjerne et år i forveien. Vår oppfølging er optimal fra første kontakt til alt er i levert. Glem å måtte passe på eller minne om. Alle omtaler viser hvilken forskjell vi utgjør der ute.

Brudepar overrasker sine bryllupsgjester med 1930 talls bryllupsbil
Gullfarget Rolls-Royce bryllupsbil ved Riis kirke Oslo. Chauffeur ordner klart for bryllupstransport og gjestene applauderer

Bryllupssjåføren

Bryllupsjåføren har klare instrukser og vi sikrer back-up på alt. Stryk i stil eller punktlighet er uaktuelt. For oss handler det ikke om å leie ut alt mulig av gamle biler og sjåfører, men å besørge fullkommen kvalitet.

Booking og oppfølging

Vær tidlig ute med å booke bil til bryllup. Selv i Oslo med så godt utvalg er det på dette nivå ingen selvfølge at en favorittbil er ledig om en er sent ute. Mange brudepar booker bryllupsbil gjerne et år i forveien. Vår oppfølging er optimal fra første kontakt til alt er i levert. Alle omtaler viser hvilken forskjell vi utgjør der ute. 

Billig bryllupsbil

Billige bryllupsbiler, halvgamle 70-80 talls og nye luksusbiler (ofte Bollywoodpyntet) brukes masse i lavbudsjettbryllup. Stretchlimo også, men skoleball omdømme gjør at de benyttes mest til helgeparty. Kvalitetsveteranbiler, driftssikre publikumsattraksjoner med proffnivå sjåfør er derimot stor mangelvare som bryllupsbil og koster selvfølgelig mer enn naboens gamle vogn som farlig står seg i hjel i garasjen.

Norske markedspriser

1-3 timers bryllupskjøring: 4000-6000 for særegenheter, trygg veteranbil som kan garanteres for. Større eksklusiviteter og lukrative merker: Opp til 10.000. Paradeklassen/ de ypperste veteranbiler i Norge/ Europa: 10.000-20.000. Bl.a de største Rolls-Royce).

Bryllupsgjester vinker til veteranbil som har bryllupsoppdrag i Holmenkollen Oslo
 Forlover serverer Champagne til brudepar som sitter inne i bryllupsbilen. En Rolls-Royce Phantom fra 1930 tallet

Billig bryllupsbil

Billige bryllupsbiler, halvgamle 70-80 talls og nye luksusbiler (ofte Bollywoodpyntet) brukes masse i lavbudsjettbryllup. Kvalitetsveteranbiler, driftssikre attraksjoner med proffnivå sjåfør er derimot stor mangelvare som bryllupsbil og koster selvfølgelig mer enn naboens gamle vogn som farlig står seg i hjel i garasjen.

Norske markedspriser

1-3 timers bryllupskjøring. Kvalitet: ca 4000-6000
For eksklusive/ større veteranbiler: opp til 10.000.
Paradeklassen av det råeste i Europa: opp til 20.000
(Egen side om Oslo’s skyhøye Rolls-Royce utvalg)

Råd og tips

Dekorering: Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Bileier kan syntes bilen er finest uten, men bryllupsbilen dekoreres absolutt ikke for eieren, ei heller for å bli finere. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser hengende bakpå er litt “ut”, men kan være morsomt på en knert, ikke på luksusbiler.

Bryllupsfotograf har vi erfart alt av. De fleste tar standardoppstilte, men det finnes offensive fotografer som får med seg stemningen, rammen rundt og øyeblikksbildene. Presiser ønsker, at det glade innholdet i bryllupsdagen også skal med slik at ikke alt bare blir oppstilt.

Få Deres bryllup til å skinne ekstra. Ta en kort cruising gjennom byen, sett ekstra farge på dagen med rød løper, Champagne under kjøreturen og vær kreativ med bilder. Sjekk spesialene på show & events, aktørene vi anbefaler og inspirasjon i vårt fotogalleri.

Bryllupsgjester vinker til veteranbil som tar avreise fra vielse i Holmenkollen

Råd og tips

Dekorering: Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser kan være morsomt på en knert, ikke på luksusbiler.

Bryllupsfotografen tar som oftest standardoppstilte, men det finnes fotografer som får med seg stemningen og øyeblikksbildene. Presiser alternative ønsker slik at ikke alt blir oppstilt.

Få Deres bryllup til å skinne ekstra, sjekk spesialene på show & events, aktørene vi anbefaler og inspirasjon i vårt fotogalleri.

Brudepar tar plass inne i den flotte gamle bryllupsbilen
Brudepar tar plass inne i den flotte gamle bryllupsbilen