Brud stiger inn i bryllupsbil
Feiring utenfor en vintage Rolls-Royce
I baksetet på en Buick veteranbil
Rolls-Royce bryllupsbil i Oslo
Cadillac veteranbil som bryllupsbil
Veteranbil til bryllup med sjåfør og brudefølge

Bryllupskjøring

Ingenting farger dagen mer enn å leie en kvalitetsveteranbil til bryllupskjøringen, for brudeparet, for gjestene og publikum ellers. De beste bryllupsbilene er de man aldri ser i gatene til hverdags. Mens den beste bryllupskjøring er når brudeparet er fullstendig trygge på å komme frem, sjåføren er flink og komforten er god. Det er gøy å oppleve historisk fremkomstmiddel, og ikke minst gir veteranbiler en helt annet oppmerksomhet enn en moderne bryllupsbiler. Men har dere tenkt over alt som er viktig ved leie av bil til bryllup?

Kun solide veteranbiler

Kun solide veteranbiler får slippe til i denne base. Vi stiller klare krav til bileiere, siler vekk all risiko og godtar ikke surr. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon. Slik elimineres svake utleiere, usikkerhet og all slags uhell som ofte skjer ved leie av veteranbil fra private.

I Norge er det dessuten krav til regnskap, kontrakt med org.nr, tilpasset forsikring, bankgaranti og 12% mva når bryllupskjøring profileres. Selv ved sporadisk veteranbilutleie. Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi private ikke besitter slikt og svart utleie har økt. Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår brudepar full trygget ved leie av veteranbil.

Rolls-Royce sjåfør klar for bryllupskjøring

Bryllupssjåføren

Ugunstige sjåfører eller sykdom som hindrer bryllupskjøring er uaktuelt. Bryllupssjåføren har klare instrukser og vi sikrer back-up på alt. Spesielt på Østlandet har vi superdekning. Stryk i stil eller punktlighet er like uaktuelt. De fleste omtaler roser nettopp sjåførene.
For oss handler det ikke om å leie ut alt mulig av gamle biler, eller sjåfører uten etikette, men å besørge trygghet og fullkommen kvalitet.

Booking og oppfølging

Vær tidlig ute med å booke bil til bryllup. Selv i Oslo med så godt utvalg er det på dette nivå ingen selvfølge at en favorittbil er ledig om en er sent ute. De fleste bileiere begrenser mengde utleie og mange brudepar booker bryllupsbil gjerne et år i forveien. Vår oppfølging er optimal fra første kontakt til alt er i levert. Glem å måtte passe på eller minne om. Alle omtaler viser hvilken forskjell vi utgjør der ute.

Bryllup i Oslo med stor Rolls-Royce

Billigste biler til bryllup

Halvgamle 70-80 talls biler og nye luksusbiler (ofte Bollywoodpyntet) brukes masse i lavbudsjettbryllup. Stretchlimo også, men skoleball omdømme gjør at de benyttes mest til helgeparty. Kvalitetsveteranbiler med proffnivå sjåfør er derimot stor mangelvare og koster selvfølgelig mer enn naboens gamle vogn som står seg i hjel i garasjen og i verstefall kan være farlig å sitte på med.

Norske markedspriser

1-3 timers bryllupskjøring: 4000-6000 for særegenheter, trygg veteranbil som kan garanteres for. Større eksklusiviteter og lukrative merker: Opp til 10.000. Paradeklassen/ de ypperste veteranbiler i Norge/ Europa: 10.000-20.000. Bl.a de største Rolls-Royce).

Gammel historisk bil i Holmenkollen Oslo

Råd og tips

Dekorering: Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Bileier kan syntes bilen er finest uten, men bryllupsbilen dekoreres absolutt ikke for eieren, ei heller for å bli finere. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser hengende bakpå er litt “ut”, men kan være morsomt på en knert, ikke på luksusbiler.

Bryllupsfotograf har vi erfart alt av. De fleste tar standardoppstilte, men det finnes offensive fotografer som får med seg stemningen, rammen rundt og øyeblikksbildene. Presiser ønsker, at det glade innholdet i bryllupsdagen også skal med slik at ikke alt bare blir oppstilt.

Få Deres bryllup til å skinne ekstra. Ta en kort cruising gjennom byen, sett ekstra farge på dagen med rød løper, Champagne under kjøreturen og vær kreativ med bilder. Sjekk spesialene på show & events, aktørene vi anbefaler og inspirasjon i vårt fotogalleri.

Brudepar tar plass inne i vår veteranbil
Veteranbiler til bryllup av alle slag

Bryllupskjøring

 

Ingenting farger dagen mer enn å leie en kvalitetsveteranbil til bryllupskjøringen, for brudeparet, for gjestene og publikum ellers. De beste bryllupsbilene er de man aldri ser i gatene til hverdags. Mens den beste bryllupskjøring er når brudeparet er fullstendig trygge på å komme frem, sjåføren er flink og komforten er god.

Det er gøy å oppleve historisk fremkomstmiddel, og ikke minst gir veteranbiler en helt annet oppmerksomhet enn en moderne bryllupsbiler. Men har dere tenkt over alt som er viktig ved leie av bil til bryllup?

1940 talls veteranbil med sjåfør

Solide veteranbiler

Kun solide veteranbiler slipper inn i denne base. Vi stiller krav til bileiere, siler vekk all risiko og godtar ikke surr. Selv kun 10 min forsinkelse gir refusjon. Slik elimineres svake utleiere og all slags uhell som ofte skjer ved leie av veteranbil fra private.

Gullfarget Rolls-Royce klar for bryllupstransport fra kirke

Bryllupssjåføren

Bryllupsjåføren har klare instrukser og vi sikrer back-up på alt. Stryk i stil eller punktlighet er uaktuelt. For oss handler det ikke om å leie ut alt mulig av gamle biler og sjåfører, men å besørge fullkommen kvalitet.

Booking og oppfølging

Vær tidlig ute med å booke bil til bryllup. Selv i Oslo med så godt utvalg er det på dette nivå ingen selvfølge at en favorittbil er ledig om en er sent ute. Mange booker bryllupsbil gjerne et år i forveien.

Vår oppfølging er optimal frem til alt er i levert. Alle omtaler viser hvilken forskjell vi utgjør der ute. 

Champagne til brudepar inne i en eksepsjonell bryllupsbil.

Billigste biler til bryllup

Halvgamle 70-80 talls biler og nye luksusbiler (ofte Bollywoodpyntet) brukes masse i lavbudsjettbryllup. Stretchlimo også, men skoleball omdømme gjør at de benyttes mest til helgeparty.
Kvalitetsveteranbiler med proffnivå sjåfør er derimot stor mangelvare og koster selvfølgelig mer enn naboens gamle vogn som står seg i hjel i garasjen og i verstefall kan være farlig.

Norske markedspriser

1-3 timers bryllupskjøring. Kvalitet: ca 4000-6000
For eksklusive/ større veteranbiler: opp til 10.000.
Paradeklassen av det råeste i Europa: opp til 20.000
(Egen side om Oslo’s skyhøye Rolls-Royce utvalg)

Avreise med klassisk bil i Bærum

Råd og tips

Dekorering: Silkebånd på bryllupsbil anbefales. Den minimalistiske markering fremhever den store dagen og gir desto hyggeligere publikumsrespons. Blikkbokser kan være morsomt på en knert, ikke på luksusbiler.

Bryllupsfotografen tar som oftest standardoppstilte, men det finnes fotografer som får med seg stemningen og øyeblikksbildene. Presiser alternative ønsker slik at ikke alt blir oppstilt.

Få Deres bryllup til å skinne ekstra, sjekk spesialene på show & events, aktørene vi anbefaler og inspirasjon i vårt fotogalleri.

Brudepar tar plass