Bryllupsbil

Norges beste bryllupsbiler og veteranbiler til bryllupskjøring. Fra rimelig, helt opp til uvanlige supereksklusiviteter. Les om dette på denne side:

1. SIKKERHET
2. Vanligste bryllupsbil
3. Mest ettertraktet
4. Rolls-Royce Oslo
5. Forespørsel
6. Råd & tips

SIKKERHET

Altfor ofte blir vi kontaktet av brudepar som har leid veteranbil på nett hvor det har oppstått akutte problemer. Å sjangse på livets store dag er helt unødvendig når vi som formidler både har alt og kan garantere kvalitet på alle måter. Surr eller dårlige leveringer er helt uaktuelt. Her gis bl.a refusjon selv ved kun 10 min forsinkelse.

I Norge er det krav til regnskap, kontrakt med foretaksnummer, tilpasset forsikring, bankgaranti og 12% mva når utleie profileres. Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi private ikke besitter slikt og svart utleie har økt. Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår veteranbileiere seriøs utleie og at brudepar sikres fullt ut. Her er omtaler.

Vanligste bryllupsbil

Nye luksusbiler, lånt som leid er lett tilgjengelig og går igjen i både vanlige bryllup og i masse lavbudsjettbryllup. Bollywood pynting blir en del benyttet for å gi oppmerksomhet. Halvgamle biler som brummer gatene opp og ned hele sommeren er en nummer to. Mer fargerikt, men ingen profesjonell utleie. Stretchlimo er midt på treet. Attraktivt på 90 tallet, men partytaxi/ skoleballstempel har desverre ødelagt interessen.

Mest ettertraktet

Nye ekstremsportsbiler er populært i unge muslimske miljøer, mens veteranbiler er mer ettertraktet i alle kulturer. Populært nivå uansett årgang er å finne fra omlag 3000,- og oppover. Eksklusive veteranbiler, samt hest og vogn av klasse er desto mer etterspurt, men er stadig vanskeligere å få tak i. Paradeklassen av veteranbiler får definitivt flest på nettklikk og størst oppmerksomhet på bryllupsmesser, men disse koster.

Rolls-Royce utleie Oslo

Hovedstaden har et knippe av de ypperste Rolls-Royce som finnes. Glem de firkantede 1965-90 tallets "billigRolls" som Shadow, Corniche, Spirit og Spur (tas ikke inn i basen). Skal en leie luksusbil så er hele premiumsegmentet i Oslo presentert her, pluss fire Rolls-Royce Phantom av de mest ekslusive i verden. Sistnevnte overskygger alt av vanlige bryllupsbiler.   

Forespørsel

"SØK I FYLKE" via menyen øverst. Forespør gjerne flere kjøretøy da noe alltid er leid ut. Mange sikrer seg tidlig. Veteranbiler som tar vinteroppdrag er merket med stjerne* i heading. NorgesKlenodier tar ingen provisjon. Svartid: Maks 24 timer.

Råd & tips

Silkebånd på bryllupsbil (og evnt flagg) er en lang tradisjon. Bileierne kan syntes bilen er finest uten, men brudebilen dekoreres absolutt ikke for eieren eller fotograf, ei heller for å bli finere. Silkebånd er en minimalistisk markering som fremhever bryllupskjøring/ feiring, noe som fører til desto hyggeligere oppmerksomhet og respons der ute.

Nygiftskilt ønskes i tillegg av noen. Blikkbokser unngåes på eksklusive biler.
Ekstra stil.. Her er spesialmulighetene.

Bryllupskjøring innholder oftest transport av brud og forlover, el far til kirke. Etter vielse er avreiseseanse et av høydepunktene. Turen går da til fotolocation og avsluttes senere med kjøring til festlokalet. Noen har nattkjøring til slutt.

Bryllupsbil og gjester er selve rammen rundt brudeparet. Gjestene samles normalt rundt brudepar ved avreise etter vielse, og ved ankomst festlokale.

"Bryllup uten bil, er bryllup uten stil"  Ordtaket er nok overdrevet, men en bra bryllupsbil farger i hvertfall anledningen.