Bryllupskjøring og veteranbilutleie - Leie bil til bryllup.. Alt av nyttige tips for trygg leie og hva en bør tenke på finnes på denne side.

GJØR DAGEN STRÅLENDE

Bryllupskjøring med stil løfter ethvert bryllup. Selv i rimeligste klasse stiller vi klare krav til utleier. Her er info som er med på å både sikre og farge bryllupsdagen..

1. SIKKERHET
2. Minst attraktive type brudebil
3. Mest attraktive type brudebil
4. Forespørsel/ booking
5. Bryllupskjøring - Muligheter/ tips
6. Annonsering Info her

1. SIKKERHET

Ta ingen sjanser på den store dagen. Alt for ofte blir vi kontaktet av brudepar som har leid en fin veteranbil på nett, hvorpå sjåfør eller bil har fått akutte problemer. Surr og usikre leveringer skjer aldri her. Bryllupskjøring bør sikres med kontrakt direkte via oss, hvorpå leietaker får erstatning selv ved kun 10 min forsinkelse. Eier får ikke noe før oppdraget er utført. Våre kvalitetskrav har ført til et enestående innhold, topp leveringer og sjåfører som aldri bommer på tid.

Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi svart utleie er økende. I Norge er det krav til regnskap, kontrakt med foretaksnummer og spesifisert 12% mva når utleie profileres. Profilert utleie krever spesialforsikring, alternativt skal formidler stille økonomisk sikkerhet. Det finnes ingen annen formidler i Norge som sikrer leietakere, stiller bankgaranti og behjelper veteranbileiere trygge leieforhold.

2. Minst attraktive type brudebil

Stretchlimousiner har fått et skoleball stempel i Norge. Amcarflak 1960-2000 talls, og firkantede "billigRolls-Royce" 1965-90 talls som Shadow, Corniche, Spirit står lavt kurs. Nye luksusbiler (gjerne Bollywoodpyntet) er derimot vanlig i lavbudsjettbryllup. Attraktivt på 70-80 tallet, men i dag er det så ordinært at som bryllupsbil får det ingen ekstern oppmerksomhet.  

3. Mest attraktive type brudebil

1930-1960's veteranbiler får høyeste score på nettsøk og er mangelvare. Hest og vogn samt veteranbiler fra før 1930 ligger også høyt i kurs. Da for korte distanser. Nyere sportsbiler i millionklassen, som Lamborghini/ Ferrari etc tilbys av billforretninger og benyttes hyppig i unge muslimske miljøer. De fleste søker bryllupstransport som ikke oppleves i vanlig party eller til hverdags.

4. Forespørsel/ booking

"SØK I FYLKE" via menyen øverst. Forespør gjerne to tre kjøretøy for å sammenlikne og da noe alltid er booket. Mange sikrer seg tidlig. Veteranbiler som tar vinteroppdrag er merket med stjerne* i heading. Du får normalt svar innen 24 timer. NorgesKlenodier tar ingen provisjon. Utleier har betalt en liten annonseringskostnad og må følge våre kvalitetskrav. Her er kundeanmeldelser

5. Bryllupskjøring - Muligheter/ tips

Silkebånd på bryllupsbil (og evnt flagg) er en lang tradisjon. Bileierne syntes ofte bilen er finest uten. Men brudebilen dekoreres absolutt ikke for eieren eller fotograf, ei heller for å bli finere. Silkebånd er en minimalistisk markering som fremhever bryllupskjøring/ feiring, noe som fører til hyggelige vink, tut og respons. Så hold på at livets store dag skal syntes!
Blikkbokser unngåes på eksklusive veteranbiler. Nygiftskilt kan være ønske. Forespør evnt oss eller eier om hvor slikt passer på den aktuelle bil.
Spesialmuligheter som bilkortesje, VIP-pakker m.m kan besørges. Info her
Bryllupskjøring innholder oftest først henting av brud og far (el. forlover) for kjøring til kirke. Etter vielse er seansen/ avreise et av bryllupets høydepunkter. Kjøring går til fotolocation hvor fotograf gjerne trenger en time eller to. Derpå går turen videre til festlokalet. Noen velger også nattkjøring etter festen.
Husk å nyte dagen! Sett av noen minutter til å puste ut, litt snacks og drikke.
Gjestene og brudebil er selve rammen rundt brudeparet. Gjestene samles normalt alltid rundt brudeparet ved avreise etter vielse og ankomst festlokale.

"Bryllup uten bil, er bryllup uten stil"  Ordtaket er nok overdrevet. Men en bra bil løfter i hvertfall nivået og synligheten betydelig