GJØR DAGEN STRÅLENDE

Bryllupskjøring av kvalitet. Stort utvalg, spesielt i Oslo og på Østlandet. Selv i rimeligste klasse stilles klare krav til utleier. Visse ting kan være fordel å vite før en leier bil til bryllupsdagen..

1. SIKKERHET
2. Minst attraktive type brudebil
3. Mest attraktive type brudebil
4. Forespørsel/ booking
5. Bryllupskjøring - Muligheter/ tips
6. Annonsering Info her

1. SIKKERHET

Altfor ofte blir vi kontaktet av brudepar som har leid veteranbil på nett hvor det har oppstått akutte problemer. Å sjangse på livets store dag er helt unødvendig når det finnes formidler som sikrer trygge leieforhold og stiller krav til bileierne, noe som holder risiko utenfor. Surr og dårlige leveringer er uaktuelt her. Vi gir refusjon selv ved kun 10 min forsinkelse gjennom alle kontrakter.

I Norge er det krav til regnskap, kontrakt med foretaksnummer, tilpasset forsikring, bankgaranti og 12% mva når utleie profileres. Politiet har stoppet bryllupskjøringer fordi private ikke besitter slikt og svart utleie har økt. Norgesklenodier er landets eneste aktør som bistår veteranbileiere seriøs utleie og at brudepar sikres topp levering. Innholdet er derfor unikt og omtalene mange.

2. Minst attraktive type brudebil

Stretchlimo (skoleball/ partytaxi stempel) og 1960-2000 talls Amcarflak. Derpå firkantede 65-90 talls "billigRolls-Royce" (Shadow, Corniche, Spirit, Spur). Nye luksusbiler benyttes derimot mye i lavbudsjettbryllup. Attraktivt på 70-80 tallet, dagligdags i dag.

3. Mest attraktive type brudebil

Veteranbiler, spesielt 1930-60 talls er mangelvare og får aller høyeste score på nettsøk. Hest og vogn er særegent, etterspurt og derfor inkludert i denne base. Ekstremsportsbiler som Lamborghini/ Ferrari tilbys av billforretninger. Populært i muslimske miljøer.

4. Forespørsel booking

"SØK I FYLKE" via menyen øverst. Forespør gjerne flere kjøretøy da noe alltid er leid ut. Mange sikrer seg tidlig. Veteranbiler som tar vinteroppdrag er merket med stjerne* i heading. NorgesKlenodier tar ingen provisjon. Svartid: Maks 24 timer.

5. Muligheter/ tips

Silkebånd på bryllupsbil (og evnt flagg) er en lang tradisjon. Bileierne kan syntes bilen er finest uten, men brudebilen dekoreres absolutt ikke for eieren eller fotograf, ei heller for å bli finere. Silkebånd er en minimalistisk markering som fremhever bryllupskjøring/ feiring, noe som fører til desto hyggeligere oppmerksomhet og respons der ute.

Nygiftskilt ønskes i tillegg av noen. Blikkbokser unngåes på eksklusive biler.
Ekstra stil.. Her er spesialmulighetene.

Bryllupskjøring innholder oftest transport av brud og forlover, el far til kirke. Etter vielse er avreiseseanse et av høydepunktene. Turen går da til fotolocation og avsluttes senere med kjøring til festlokalet. Noen har nattkjøring til slutt.

Brudebil og gjester er selve rammen rundt brudeparet. Gjestene samles normalt rundt brudepar ved avreise etter vielse, og ved ankomst festlokale.

"Bryllup uten bil, er bryllup uten stil"  Ordtaket er nok overdrevet, men en bra brudebil farger i hvertfall anledningen.