1933 Rolls-Royce Phantom Continental S

1933 Rolls-Royce Phantom Continental S

Nordens mest eksklusive veteranbil

6 meter lang chauffør Rolls bygget for en stor herregård i England. Phantom var det absolutte på 1930 tallet, hvorpå enkelte overgikk alt. Som representasjonskjøretøy ble den aldri serieprodusert og er eneste i sitt slag i verden. Kun Duesenberg og Cadillac’s V16 kunne nå opp til slike ustyrtelig eksklusive Phantom’s i mangemillioners klassen.

Passasjerercoupé har full strekkplass for bena, roll-up vindu frem mot chauffør, samt edelt nøttetre som omslutter det hele. Kun et håndfull av de aller mektigste Phantom modellene ble levert med store dobbelfangere, integrert solskydd (“gangstercap”), sidelykter, Art Deco interiør i ekte silke og intercom for geleiding av chauffør. Denne har full pakke.

Komfort hastighet er opp til 100 km/t. Topphastighet 145 km/t. Rolls-Royce var kjent for håndlaget kvalitet, store stille og ekstremt driftssikre motorer. Ingen andre bilmerker kan vise til noe liknende som står seg så suverent selv etter over 85 år.

Vanlige Rolls-Royce blir beskjedne ved siden av denne. Selv andre 30 tallere. En utstilling i seg selv, større enn alt av personbiler, samt mer elegant enn datidens town cars. Bedre komfort, representasjon og et mer imponerende skue finnes neppe.

Denne Rolls-Royce “brukes ikke opp” i enhver kommersiell sammenheng, stiller aldri på ordinære bilmesser og figurerer ikke i ethvert bryllup. Her er en Rolls-Royce Phantom i verdensklasse, uten konkurranse i Norge innenfor pre-war epoken. En opplevelse av sjeldenhet, slik den alltid har vært.

 

Leie 1-3 timer: 18.000,- Pr.ekstra påbegynt time: 2.000,-

Farge: Black / maroon Interiør: Dyprødt skinn. Mørkt nøttetre. Lys silke. Antall seter: 4 + chauffør

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Mobil

Melding

Skriv inn koden fra bildet
captcha

Her kan du forespørre annonsøren. Din henvendeles er uforpliktende. Du får normalt svar innen et døgn.