STAALsBeskNorgesklenodier.no driftes av Aktivitetshuset Staals

Nisjebedrift, etablert 1995 på hjørnet av Strømmen storsenter. 3 etasjer med aktiviteter, mosjon og opplevelser. 1920 talls kaffebar, vintage interiør, sportsantikviteter og veteranbilutleie. Lokalene var i gamledager spisesal og dusjanlegg for Strømmen Staal (1902-1978). En lokalhistorisk gigant og verdens første som støpte i rustfritt stål. Biler ble satt sammen og busser produsert på industritomten. Veteranbil er en historisk del av dette stedet.

Staals styrke er at driften har flere type aktiviteter, flere ben å stå på, 18 ansatte hvorav over halvparten jobber direkte med Norgesklenodier. 24 års drift er en styrke i seg selv.

Formidlingsbasen Norgesklenodier.no er ingen Big business, til det er drifts og ansvarkostnadene for høye. Drivkraften er interesse, for bileiere betaler kun det som skal til for å få det til å gå rundt. Norgesklenodier.no blir da ikke et fordyrende ledd men en betydelig garantist for kvalitet.

Norges eneste profesjonelle veteranbilformidler stiller krav til annonsører slik at brudepar ikke risikerer dårlige/ farlige leveringer. Bileiere som ikke når igjennom profilerer da oftest andre steder. Sikkerhetskravene senkes uansett ikke bare for å skape større volum.

Kvinner er i flertall av de som booker bil til bryllup. På messer forteller mange at de vil unngå at mannen går for noe hårete eller noe som ikke passer til et ellers perfekt bryllup. Mannen på sin side leier til høyeste snittpris. Tidenes to mest kostbare bookinger er likevel utført av kvinner.

Status pr.februar 2019. Thomas A, Thomas S, Robert, Alex, Christin, Andre', Håkon, John, Marcin, Lenviken, Rickard, Jimmy er vårt eget mannskap i tillegg til alle eiere. Vi bidrar rundt om på Østlandet og befarer kjøretøy som ønskes inn i basen. Vi jobber også med småservice, detailing, monterer musikkanlegg og kan behjelpe ved kjøp/salg av eksterne biler. Service kan utføres i kundens garasje eller vi henter bilen til oss. Gjelder Oslo/ Akershus. Mail: nk[at]norgesklenodier.no