Rolls-Royce Phantom II
Phantom Interiør
Rolls Royce Phantom Christin sjåfør
1937 Rolls Sjåfør og brud
1933 Rolls sjåfør
Rolls Royce LWB Sørlandet
fremsidebilde rolls royce

Rolls-Royce utleie Oslo

Rolls-Royce utleie av øverste klasse. Utleie i Oslo/ Akerhus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark, Oppland, Hedmark. Hovedstaden har et knippe vintage luksusbiler i verdensklasse. De mest eksklusive Rolls-Royce holdes unna bilmesser/ det meste kommersielt og «brukes ikke opp» til enhver sammenheng. Noe Rolls-Royce er det også andre steder i landet, men det som finnes i Oslo området er i aller øverste divisjon.

Rolls-Royce utleie Oslo

Her kan du leie Rolls-Royce av det absolutt ypperste. Oslo har et knippe helt opp i verdensklasse for utleie. De mest eksklusive holdes unna både bilmesser/ det meste kommersielt og «brukes ikke opp» til enhver sammenheng. Bilder av hovedstadens aller beste er på denne side.

Rolls-Royce Bergen

RR-chauffører & sikkerhet

Kunder som booker Rolls-Royce forventer totalkvalitet. Vi har sett RR-sjåfører med hvit kapteins hatt, sorte mokasiner, dress av type potetsekk og Dressmann varianter fra 80 tallet. Greit hvis de tar bryllupskjøring for et par laken, men vi står ikke for slikt. Norgesklenodier kvalitetssikrer, stiller sikkerhetskrav, sørger for ryddighet, punktlighet og bra fremtreden. Tipp topp Rolls-Royce som ikke har sluppet inn i denne base, har alltid en eller flere ting som ikke holder mål. Her er våre krav til bileiere.

Bare service på slike eksklusiviteter kan komme opp i sekssifret. Vi har også moderate utgaver i stallen, men alt må holde et minimum av leveringsnivå. Norske markedspriser er fra ca 7000 for bra kvalitet. De mest luksuriøse ligger på over 10.000, mens rekord er oppunder 30.000 ved distanseoppdrag. Hvert år har vi bookinger på Rolls-Royce titalls mil unna Oslo. Mer om slike muligheter på siden Bryllupskjøring.

Rolls-Royce Bergen

Leie luksusbil til bryllup

Rolls-Royce og alt annet som formidles i denne base er kvalitetssikret. Også eiere må innebære full trygghet, samt at alt må holde god standard. Tidligere kunne man leie direkte av private hvor svake leveringer ikke var uvanlig, eller at sjåfør fremstod lite heldig. Slik er det heldigvis ikke lenger.

Her er fantastiske Rolls-Royce hvor distanse heller ikke er noen utfordring, uansett årgang. Bryllup i Kristiansand, Rondane, og Bjertorp Slott i Sverige er av steder som har fått servert sjeldenheter helt fra Oslo. Glem pruting. RollsRoyce er ikke billigst og eierne går ikke ned noe. Bare service på slike eksklusiviteter kan komme opp i sekssifret. Vi har flere typer luksusbiler, alt av uvanlig karakter, alt leveres profesjonelt, og alt får en oppmerksomhet mer enn vanlige nye premium biler.

Gucci – Rolls-Royce – Rolex

Selv for et av verdens tre mest eksklusive varemerker finnes en svak epoke. 1970-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt. Også nye Rolls-Royce omtales av mange som firkantet kjedelige. Motorjournalister
er uansett enige om kvalitetene. Bl.a Dagbladets motorside har testet siste utgave Phantom og beskriver: “Verdens beste bil – punktum“.

De folkepopulære årganger som virkelig holder verdi, er Rolls-Royce fra den spede begynnelse med ekstreme Ghost, opp til sekstitallets Silver Cloud’s, samt Phantom frem til åttitallet. Det er få av slikt kaliber i Norge. Bl.a noen i Bergen, mens Oslo har Rolls-Royce i særklasse.

Verdens mest eksklusive bilmerke

Selv for verdens mest solide varemerke finnes en svak epoke. 1970-90 tallets masseproduserte utgaver får en omtrent kastet etter seg. Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og er krevende å få solgt selv til nettopp gamle Volvo priser. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May Clarkson i Top Gear. Omdømmet «billigRolls» sier mye om hvorfor de er lite aktuelle for utleiemarkedet.

Rolls-Royce som blir godkjent her holder solid standard på alle måter. Er du det minste i tvil om nivået, så sjekk våre kvalitetskrav eller masse omtaler. Hovedstadens beste Rolls-Royce er presentert på denne side.

Rolls-Royce Phantom V utenfor Grand Hotel Oslo (bildet nedenfor). Folk stimler til for å ta bilder bilen og se hvem som skal hentes.
En slik Phantom setter alt annet i forlegenhet hva gjelder prestisje og representasjon av moderne type biler. Minstepris for leie denne luksus er 18.000 for opp til tre timer. Med andre ord, dette er en sjeldenhet i bryllup og langt i fra noe som traver hotellene i Oslo til daglig.

Rolls-Royce Phantom Utleie Grand i Oslo
Rolls-Royce Phantom Utleie Grand i Oslo