Rolls Royce Oslo
Rolls Royce interiør
Kvinne sjåfør
Brud i bil når det regner
Rolls Royce Sjåfør
Brudepar mot Rolls Royce
Rolls Royce Oslo på mobil

Rolls-Royce utleie Oslo

Hovedstaden har et knippe Rolls-Royce Phantom i verdensklasse. Oslo ligger i toppen av hva som tilbys av Rolls-Royce utleie i hele Norden.
De mest eksklusive utgavene holdes unna bilmesser/ det meste kommersielt. Slike verken «brukes opp» eller leies ut til enhver happening.
Ellers rundt om i landet finnes noe, men de virkelige eksklusiviteter er en sjeldenhet. Norgesklenodier er alene om å formidle slik klasse.

Rolls-Royce utleie Oslo

Hovedstaden har et knippe Rolls-Royce Phantom i verdensklasse. Oslo ligger i toppen av hva som tilbys av Rolls-Royce utleie i hele Norden. De mest eksklusive utgavene holdes unna bilmesser/ det meste kommersielt. Slike verken «brukes opp» eller leies ut til enhver happening.

Rise
Svart bil

Kvalitet og ryddighet

Sjåførene stiller profesjonelt, punktlig og stilfullt. Dette er ikke stedet hvor sjåføren kommer med lissemokasiner, hvit kapteinshatt eller halvflid i penklærne. Stilig antrekk ja, kostyme nei! Våre retningslinjer og krav bidrar til mer enn bare bra nivå på selve kjøretøyet. I samarbeid med RR-eiere er disse representasjonene i dag av helt
annen totalkarakter enn hovedstaden noen gang har kunnet tilby.

Vintage Rolls-Royce av slikt kaliber er så spesielt at hvert år har vi noe utleie også opp til flere titalls mil unna Oslo. Prisklassen er ikke noe for enhver, men så har eksepsjonelle Rolls-Royce alltid vært noe de færreste får oppleve. Å leie Rolls-Royce til fylker hvor det ikke finnes er mulig. Kontakt oss direkte så sjekker vi muligheter. Vær tidlig ute, for eierne stiller for det meste kun til sporadiske oppdrag.
Skal du leie bil til bryllup, er det råd og tips om leie av all slags klassiske biler på siden om bryllupskjøring.

Rise
Svart bil

Forvent kvalitet

 

Sjåførene stiller profesjonelt, punktlig og stilfullt. Våre retningslinjer og krav bidrar til mer enn bare bra nivå på selve kjøretøyet. I samarbeid med dyktige RR-eiere og sjåfører leverer vi i dag en helhet som hovedstaden aldri før har kunnet tilby.

Rolls-Royce av slikt kaliber er så spesielt at hvert år har vi noe utleie også opp til flere titalls mil unna Oslo. Prisklassen er ikke noe for enhver, men så har eksepsjonelle Rolls-Royce alltid vært noe de færreste får oppleve. Å leie Rolls-Royce til fylker hvor det ikke finnes er mulig. Kontakt oss direkte så sjekker vi muligheter.
Skal du leie bil til bryllup, er det råd og tips om leie av all slags klassiske biler på sidenom bryllupskjøring.

Hva vi styrer unna

Selv for et av verdens mest eksklusive varemerker finnes en svak epoke. 1970-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit
og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt.
Også nye Rolls-Royce omtales av mange som firkantet kjedelige. Motorjournalister er uansett enige om kvalitetene. Bl.a Dagbladets motorside har testet siste utgave Phantom og konkluderer entusiastisk med “Verdens beste bil – punktum“.

Attraktive årganger er Rolls-Royce fra den spede begynnelse med ekstreme utgaver, helt opp til sekstitallets Silver Cloud’s, og selvfølgelig alt av Phantom frem til åttitallet. Av nyere utgaver er det Phantom, selve flaggskipet som gjelder. Her er Rolls-Royce utvalget i Oslo området.

Hva vi styrer unna

Selv for et av verdens tre mest eksklusive varemerker finnes en svak epoke. 1970-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt. Også nye Rolls-Royce omtales av mange som firkantet kjedelige. Motorjournalister er uansett enige om kvalitetene. Bl.a Dagbladets motorside har testet siste utgave Phantom og beskriver: “Verdens beste bil – punktum“.

Attraktive årganger av solid verdi, er Rolls-Royce fra den spede begynnelse med ekstreme Ghost, opp til sekstitallets Silver Cloud’s, samt Phantom frem til åttitallet. Det er svært begrenset med slike i Norge, mens det finnes altså et ekslusivt utvalg Rolls-Royce i Oslo området.

Rolls-Royce Phantom V utenfor Grand Hotel Oslo (bildet nedenfor). Folk stimler til for å ta bilder bilen og se hvem som skal hentes.
En slik Phantom setter alt annet i forlegenhet hva gjelder prestisje og representasjon av moderne type biler. Minstepris for leie denne luksus er 18.000 for opp til tre timer. Med andre ord, dette er en sjeldenhet i bryllup og langt i fra noe som traver hotellene i Oslo til daglig.

Svart Rolls Royce parkert
Svart Rolls Royce parkert