Vintage Rolls-Royce Phantom klar for bryllupskjøring i Oslo
1960 talls Phantom interiør
En gedigen Phantom står klar med kvinnelig profesjonell sjåfør
Bruden smiler formøyd i den gamle eksklusive luksusbilen
Uniformert tidsriktig veteranbilsjåfør
Rolls-Royce Silver Cloud utleid til bryllup i Vestfold

Rolls-Royce utleie

Norges mest eksotiske Rolls-Royce utleie for VIP-transport, bryllup og annen glede, værsågod! Her formidles Rolls-Royce til leie med sjåfør, opp til de aller mest eksklusive Phantom-utgaver. Kun sikkerhetsgodkjente biler som er trygge og lovlige for selskapskjøring. Eventbyråer og hoteller benytter oss i erfaring av at vi alltid leverer kvalitet. Mens brudepar leier oftest Roll-Royce etter anbefalinger eller omtaler på nett.

Utvalget Rolls-Royce er størst i Oslo-området, med innhold av det beste på utleiemarkedet i faktisk hele Europa. Fra Oslo kan vi tilby bilkunst i verdensklasse som kun leies ut sporadisk, aldri stiller på kommersielle bilmønstringer, og som unngås å «brukes opp» til ethvert formål.

Lei en Rolls-Royce til bryllup

Rolls-Royce, verdens mest driftssikre bilmerke, kan leies til bryllup opptil titalls mil unna tilholdssted. Luksusbilene er så solide at de leverer selv Oslo-Bergen for egen maskin, eller andre langdistanser for den del. Spesielt superutgavene som leies ut fra hovedstaden er ettertraktet. Søk i eget fylke først, og skulle det ikke være noe ledig til dagen deres, så finnes det kanskje muligheter lenger unna.

Profesjonelle sjåfører

Dette er ikke stedet hvor sjåføren kommer med lissemokasiner, kapteinsuniform, flosshatt eller halvflid i penklærne. Stilfull outfit ja, kostyme nei! Kunder har forventning når de skal leie Rolls-Royce. Våre kvalitetskrav og solide nivå på leveringer har gitt masse omtaler.

Rolls-Royce ornament i silver
1920 talls Phantom II besørger VIP-transport av stilige kvinner
Rolls-Royce ornament i silver

Utgaver vi styrer unna

Selv for verdens mest eksklusive bilmerke finnes en svak epoke. 1965-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. “Rolls-Royce til moped pris” skrev Broom i 2017. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt. Knapt noen eiere av de eldre utgavene er villige til å stille i kortesje sammen med nevnte utgaver, fordi det gir uheldig fremtoning for selve varemerket.

Nye Rolls-Royce omtales også av mange som formløse og kjedelige. De benyttes så mye i hverdagstrafikk at leieprisen ikke er særlig høyere enn å leie en ny stor premiumutgave av Mercedes. Motorjournalister er uansett enige om kvalitetene. Dagbladets motorside er av de som har testet siste utgave Phantom og konkluderer entusiastisk med “Verdens beste bil – punktum“.

Sekstitalls Rolls-Royce Silver Cloud leid ut til bryllup i Bergen

Populære utgaver

1930, 40, 50, 60 talls av de fleste varianter er klart mer ettertraktet på leiemarkedet enn alt av nyere årganger. Selv Phantom fra 2000 tallet fås leid til under halve prisen som populærepokene, noe sier alt om attraksjonsverdien på de eldre klassiske utgavene.

Ikoniske Rolls-Royce

De ikoniske Rolls-Royce utgavene er Silver Ghost 1906-1926 og alle Phantom utgaver fra 1925 til 1991. Eksklusivitet avhenger av variant, coachbuilder og tilstand. Her snakker vi uansett om selve flaggskipene fra Rolls-Royce og selve årsaken til at dette bilmerket har fått verdens beste kvalitetsstatus. Silver Cloud II og III er også ikoniske som det aller siste av WOW-faktor, før folkebilen Shaddow kom på markedet. Shaddow solgte bra, men ble en svært ødeleggende faktor dette bilmerket.

Louise Angelica og John Arne Riise klare for bryllupskjøring med Rolls-Royce i Oslo
Gullfarget Rolls-Royce med masse bryllupsgjester klar for avreise i Buskerud

Trygg leie

Vi garanterer bileiere og sjåfører som leverer topp finnish på alt. Sikkerhet, punktlighet, service og seriøsitet avvikes ikke. Å leie Rolls-Royce enten det er til bryllup eller et event skal innebære en helhet som presenterer både bil og passasjerer på et nivå som vi kan være stolte av.
For utleie til bryllup anbefales å sjekke våre råd og tips for alt om bryllupskjøring, samt kikke innom fotogalleriet som gir en fargerik smakebit.

Bildet nedenfor viser en Phantom V James Young utenfor Grand Hotel Oslo. Denne blankpolerte prestisjeutgaven er et sjeldent syn, selv i hovedstaden. En behøver ingen bilforståelse for å se at dette er noe annet enn alt av luksusbiler som traver hotellene i Oslo til daglig.

Stor svart Rolls-Royce Phantom utenfor Grand Hotel i Oslo
Stor andel av historiske lususbiler som er til leie på Østlandet

Rolls-Royce utleie

Norges eksotiske Rolls-Royce utleie for VIP-transport, bryllup og annen glede, værsågod! Her formidles Rolls-Royce til leie med sjåfør. Kun sikkerhetsgodkjente biler, trygge og lovlige for selskapskjøring.

Eventbyråer og hoteller benytter oss i erfaring av at vi alltid leverer kvalitet. Mens brudepar leier oftest Roll-Royce etter omtaler.

Utvalget Rolls-Royce er størst i Oslo-området. Fra Oslo kan vi nemlig tilby bilkunst opp til verdensklasse som kun leies ut sporadisk, og aldri stiller på kommersielle bilmønstringer.

Historisk 1930 talls luksusbil

Lei en Rolls-Royce til bryllup

 

Rolls-Royce, verdens mest driftssikre bilmerke, kan leies til bryllup opptil titalls mil unna tilholdssted. Luksusbilene er så solide at de leverer selv Oslo-Bergen for egen maskin, eller andre langdistanser. Spesielt superutgavene fra hovedstaden er ettertraktet.

Søk i eget fylke først, og skulle det ikke være noe ledig til dagen deres, så finnes muligheter lenger unna.

Brudgom får VIP-service av uniformert RR-sjåfør

Profesjonelle sjåfører

Dette er ikke stedet hvor sjåføren kommer med lissemokasiner, kapteinsuniform, flosshatt eller halvflid i penklærne. Stilfull outfit ja, kostyme nei!

Kunder har forventning når de skal leie Rolls-Royce. Våre kvalitetskrav og solide nivå på leveringer har gitt masse omtaler.

Utgaver vi styrer unna

Selv for verdens mest eksklusive bilmerke finnes en svak epoke. 1965-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. “Rolls-Royce til moped pris” skrev Broom i 2017. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt.

Knapt noen eiere av de eldre utgavene er villige til å stille i kortesje sammen med nevnte utgaver, fordi det gir uheldig fremtoning for selve varemerket. Nye Rolls-Royce (bildet under) omtales også som formløse og kjedelige, men billige.. Definitivt ikke!

Hvit Rolls-Royce Ghost av nyeste modell

Motorjournalister er dessuten enige om kvalitetene. Dagbladets motorside er av de som har testet siste utgave Phantom og konkluderer entusiastisk “Verdens beste bil – punktum.

Vårt showroom for luksusbiler til leie

Populære utgaver

1930, 40, 50, 60 talls av de fleste varianter er klart mer ettertraktet på leiemarkedet enn alt av nyere. Selv Phantom fra 2000 tallet fås leid til under halve prisen som populærepokene, noe som sier alt om attraksjonsverdien på de klassiske utgavene.

Skinnende blank veteranbil med VIP-sjåfør

Ikoniske Rolls-Royce

De ikoniske Rolls-Royce utgavene er Silver Ghost 1906-1926 og alle Phantom utgaver fra 1925 til 1991. Eksklusivitet avhenger av variant, coachbuilder og tilstand. Her snakker vi uansett om selve flaggskipene fra Rolls-Royce og selve årsaken til at dette bilmerket har fått verdens beste kvalitetsstatus.

Silver Cloud II og III er også ikoniske som det aller siste av WOW-faktor, før folkebilen Shaddow kom på markedet. Shaddow solgte bra, men ble en svært ødeleggende faktor dette bilmerket.

Gedigen Rolls-Royce Phantom utleid i Oslo

Trygg leie

Sikkerhet, punktlighet, service og seriøsitet avvikes ikke. Å leie Rolls-Royce enten det er til bryllup, VIP-transport eller show skal innebære en helhet som presenterer både bil og passasjerer på et nivå som vi kan være stolte av.

For utleie til bryllup anbefales å være tidlig ute. Sjekk våre råd og tips for alt om bryllupskjøring, samt kikk innom fotogalleriet som forteller mer enn tusen ord.

Rolls-Royce leid til bryllup i Oslo og Viken

Bildet ovenfor: Brudepar ankommer hotell The Thief i en vintage limousin, Rolls-Royce Silver Cloud LWB.

Nedenfor: Phantom V James Young utenfor Grand Hotel Oslo. Denne blankpolerte prestisjeutgaven er et sjeldent syn, selv i hovedstaden. Et ikonisk kjøretøy som fullstendig overgår alt av vanlige luksusbiler.

Svart Rolls-Royce limousin til leie i Oslo