Vintage Rolls-Royce Phantom i Oslo
Vintage Phantom interiør
Rolls-Royce Phantom utleie med kvinnelig sjåfør
Bruden smiler i den gamle luksusbilen
Uniformert Rolls-Royce sjåfør
Leie Rolls-Royce i Vestfold

Rolls-Royce utleie

Rolls-Royce til leie av alle populærepoker, i Downton Abbey klasse og historiske Phantom utgaver. Aller øverste segment finnes i Oslo og på Østlandet med bilkunst i verdensklasse som kun leies ut sporadisk, aldri stiller på kommersielle bilmønstringer men unngås å «brukes opp» til ethvert formål. De klassiske Rolls-Royce er også fantastiske og enestående luksusbiler. Her er alt om utleie og hva som kan forventes..

Leie Rolls-Royce i Oslo

Fra Oslo kan man leie Rolls-Royce til store deler av Øst og Sørlandet. Hovedstaden har flest varianter, og i mangel på slike luksusbiler de aller fleste steder har vi hvert år leveringer også flere titalls mil unna Oslo. Mandal, langt opp i Rondane og inn i Sverige er noen eksempler.  Flust av Rolls-Royce finnes ikke noe sted, men det største utleieutvalget, alle epoker og prisklasser er å finne i fylkene Oslo og Viken.

Profesjonelle sjåfører

Dette er ikke stedet hvor sjåføren kommer med lissemokasiner, kapteinsuniform, flosshatt eller halvflid i penklærne. Stilfull outfit ja, kostyme nei! Kunder har forventning når de leier Rolls-Royce. Våre kvalitetskrav, oppfølginger og solide nivå på leveringer har gitt masse omtaler.

Rolls-Royce ornament i silver
1920 talls Phantom II besørger VIP-transport
Rolls-Royce ornament i silver

Utgaver vi styrer unna

Selv for verdens mest eksklusive bilmerke finnes en svak epoke. 1965-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. “Rolls-Royce til moped pris” skrev Broom i 2017. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt.

Vintage Phantom’s får vi ikke en gang til å stille i kortesje sammen med nevnte utgaver. Eiere har vært klare på at det gir uheldig fremtoning.

Nye Rolls-Royce omtales også av mange som formløse og kjedelige. De benyttes så mye i hverdagstrafikk at leieprisen ikke er særlig høyere enn å leie en ny stor premiumutgave av Mercedes. Motorjournalister er uansett enige om kvalitetene. Dagbladets motorside er av de som har testet siste utgave Phantom og konkluderer entusiastisk med “Verdens beste bil – punktum“.

Sekstitalls Rolls-Royce til leie i Bergen

Populære utgaver

1930, 40, 50, 60 talls av de fleste varianter er klart mer ettertraktet på leiemarkedet enn alt av nyere årganger. Selv Phantom fra 2000 tallet fås leid til under halve prisen som populærepokene, noe sier alt om attraksjonsverdien på de eldre klassiske utgavene.

Ikoniske Rolls-Royce

De ikoniske Rolls-Royce utgavene er Silver Ghost (1906-1926), Phantom I, II, III (1925-39), Phantom IV (1950-56), Phantom V (1959-68), og Phantom VI (1968-91). Eksklusivitet avhenger av variant, coachbuilder og tilstand. Design, volum og det historiske aspektet er en ting, men her snakker vi selve flaggskipene fra Rolls-Royce og selve årsaken til at dette bilmerket har fått verdens beste kvalitetsstatus.

Louise Angelica og John Arne Riise klare for bryllupskjøring med Rolls-Royce i Oslo
Gullfarget Silver Cloud leid til bryllup i Buskerud

Rolls-Royce utleie i Norge

Rolls-Royce utleie er et smalt felt i Norge. Kjøpesum, vedlikehold, service, lagring og jobb rund alt koster for mye til at det blir fortjeneste. Aktører som tilbyr nyere utgaver har derimot bedre dekning fordi det driftes masseutleie med daglig transport. Norgesklenodier.no er ingen konkurranse for disse. Historiske eksklusiviteter er et annet segment, leies ut sporadisk og krever en helt annen oppfølging.

Trygg leie

Vi garanterer bileiere og sjåfører som leverer topp finnish på alt. Sikkerhet, punktlighet, service og seriøsitet avvikes ikke. Å leie Rolls-Royce enten det er til bryllup eller et event skal innebære en helhet som presenterer både bil og passasjerer på et nivå som vi kan være stolte av.
For utleie til bryllup anbefales å sjekke våre råd og tips for alt om bryllupskjøring, samt kikke innom fotogalleriet som gir en fargerik smakebit.

Bildet nedenfor viser en Phantom V James Young utenfor Grand Hotel Oslo. Denne blankpolerte prestisjeutgaven er et sjeldent syn, selv i hovedstaden. En behøver ingen bilforståelse for å se at dette er noe annet enn alt av luksusbiler som traver hotellene i Oslo til daglig.

1964 Rolls-Royce Phantom utenfor Grand Hotel Oslo
Stort Rolls-Royce utvalg til leie i Oslo

Rolls-Royce utleie

Rolls-Royce av alle populærepoker til leie. Klassiske utgaver, som varianter i verdensklasse. Øverste divisjon Rolls-Royce er historisk motorkunst som holdes unna kommersielle bilmønstringer og «brukes ikke opp» til ethvert formål. Her er alt om RR-utleie..

Historisk luksusbil fra svunnen tid

Leie Rolls-Royce i Oslo

 

Fra Oslo kan man leie Rolls-Royce til store deler av Østlandet. Hovedstaden har flest varianter, men flust av Rolls-Royce finnes ikke noe sted. Likevel, det største utleieutvalget er å finne i Oslo og Viken.

Vintage Rolls-Royce utleie med uniformert sjåfør

Profesjonelle sjåfører

Dette er ikke stedet hvor sjåføren kommer med lissemokasiner eller halvflid i penklærne. Kunder har forventning når de leier Rolls-Royce. Kvalitetskravene til bileiere og sjåfører har vist seg like viktige som krav til bilene, noe som har resultert i masse omtaler.

Utgaver vi styrer unna

1965-90 tallets masseproduserte utgaver Shadow, Corniche, Spirit og Spur likner Volvo 240 og omtrent gis bort på Finn.no. “Rolls-Royce til moped pris” skrev Broom i 2017. «De er en skam for Rolls-Royce og burde vært tilbakekalt og kondemnert» uttalte James May i Top Gear. Omdømmet “billigRolls” sier sitt.

Nye Rolls-Royce (bildet under) omtales også som formløse og kjedelige, men billige.. Definitivt ikke!

Hvit Rolls-Royce Ghost av nyeste modell

Motorjournalister er dessuten enige om kvalitetene. Dagbladets motorside er av de som har testet siste utgave Phantom og konkluderer entusiastisk “Verdens beste bil – punktum.

Vårt showroom for luksusbiler til leie

Populære utgaver

1930, 40, 50, 60 talls av de fleste varianter er klart mer ettertraktet på leiemarkedet enn alt av nyere. Selv Phantom fra 2000 tallet fås leid til under halve prisen som populærepokene, noe som sier alt om attraksjonsverdien på de klassiske utgavene.

Skinnende blank veteranbil med VIP-sjåfør

Ikoniske Rolls-Royce

De ikoniske utgavene er Silver Ghost (1906-1926), Phantom I, II, III (1925-39), Phantom IV (1950-56), Phantom V (1959-68), og Phantom VI (1968-91).
Dette er selve flaggskipene fra Rolls-Royce også i det fullstendige historiske perspektiv.

Gedigen Rolls-Royce Phantom klar for bryllupskjøring i Oslo

Trygg leie

Sikkerhet, punktlighet, service og seriøsitet avvikes ikke. Å leie Rolls-Royce enten det er til bryllup, VIP-transport eller show skal innebære en helhet som presenterer både bil og passasjerer på et nivå som vi kan være stolte av.

For utleie til bryllup anbefales å være tidlig ute. Sjekk våre råd og tips for alt om bryllupskjøring, samt kikk innom fotogalleriet som forteller mer enn tusen ord.

Rolls-Royce leid til bryllup i Oslo og Viken

Bildet ovenfor: Brudepar ankommer hotell The Thief i en vintage limousin, Rolls-Royce Silver Cloud LWB.

Nedenfor: Phantom V James Young utenfor Grand Hotel Oslo. Denne blankpolerte prestisjeutgaven er et sjeldent syn, selv i hovedstaden. Et ikonisk kjøretøy som fullstendig overgår alt av vanlige luksusbiler.

Svart Rolls-Royce limousin til leie i Oslo