Rolls Royce
Hippibil
Hvit Rolls Royce
Bil i Cafe
Minibil
Buss

Show & Events

Veteranbiler for show, events, Gatsbyparty og all slags glede. Vi besørger biler tilpasset små og store arrangementer, sporadiske VIP-oppdrag inkludert. Ellers har vi egen side med alt om bryllupskjøring. Aller mest besøkt er vårt levende fotogalleri.

Show events

Gatsbyparty biler

Gatsbyparty, filmpremiere, reklamefoto, kunstutstillinger… Veteranbilene i basen har blitt leid inn til alt dette og mer til. Rekorden er utleie av kortesje med 12 veteranbiler i Oslo 2019. Flere av veteranbilene kan stille året rundt, selv i krevende vintervær. For persontransport gjelder vinterlevering kun kjøretøy som er merket med stjerne* i heading.

Show events

Food trucks

Kaffebilen/ foodtruck Anne på landet er et eksempel på hvordan en helt spesiell veteranbil har blitt bygget om til en morsom serveringsbil uten at det går på bekostning av bilens opprinnelige form og stil. Den benyttes til all slags arrangementer, kan servere minimenyer utenfor kirke etter vielse, eller leies til hageparty og andre happenings. Finnes det flere retro foodtrucks rundt i Norge så informer oss gjerne.

Show events

Folkevognbuss for show

Slike folkevogn/ sambabusser blir stadig sjeldnere. Her er et eksempel på en eier som legger sjelen i å tilpasse sosial happenings og som gjerne strør på med forslag. Folkevognbuss for hippieparty og all slags festligheter. En happy 9 seter for show og glede. Alt ordnes og tilrettelegges. Har du først leid denne folkevognbussen så får du lyst til å gjøre det igjen. Flere bilder og kontaktinfo finner du her.

Show events

Hest og vogn

Hest og vogn utleie i denne base er kun toppkvalitets! Som med veteranbiler blir det dessverre stadig lengre og lengre mellom aktører som alltid leverer trygt og virkelig godt. Tidligere hadde egen side om hesteekvipasjer, men for mye uheldigheter fra tilbydere, og at hest og vogn forsvinner snart helt fra veiene førte til at vi avsluttet siden og står igjen med de få som alltid leverer suverent.

Show events

Bilkortesje

En helt spesiell bilkortesje er et sjeldent syn. Samme farge eller epoke, kun Amcars, Fiat, Rolls-Royce etc er noen av mulighetene. Hovedbil til brudepar, følgebil til forlovere osv. VIP-oppdrag eller sightseeing blir ikke mer spesielt. Vi ordner 30% på den rimeligste ved booking av to biler. Ønskes flere, info her.

Show events

Bryllups tilbehør

VIP pakke I: Rød løper, musserende vin i kjøler, glass, isbiter og tilbehør i bilen.. 1000,-
VIP pakke II: Rød løper, Champagne/alt på stativ utenfor bil og uniformert/retroproff sjåfør.. 1800,-
Sjåførantrekk er oftest dress, mens ved VIP2 booker vi inn erfaren retroproff sjåfør tilpasset den enkelte bil. Rammen rundt brudeparet blir desto stiligere, noe som har gitt de beste omtaler.

Show events

Privatsjåfør Oslo

Lei privatsjåfør og Rolls-Royce i Oslo. Hovedstadens aller mest eksklusive luksusbiler er vintage og konkurrerer ikke med luksusbilene som kjører skytteltrafikk i Oslo daglig. Vintage Rolls-Royce stiller kun for sporadiske VIP-oppdrag fra restaurant, hotell, Gardermoen airport etc. Minstepris er 50% av annonsert pris for  1 times hverdagsoppdrag. Minst 12 timers bestillingstid.

Show events

Racing, mc & trucks

Ønskes helt andre type biler enn de profilerte så har vi et enestående register innen racing, lastebiler, motorsykler osv. Kun særegenheter dette også. Pluss veteranbiler som kun leies ut til reklame, foto og film etc. Fra skikkelig patina og lite kjørbart, opp til ekstremt høyt show nivå. Og har du selv en veteranbil som vurderes inn i nettopp dette register så tar vi inn gratis. Ta kontakt og send oss bilder.

Gull Rolls Royce
Show events

Show & Events

Veteranbiler for show, events, Gatsbyparty og all slags glede. Vi besørger biler tilpasset små og store arrangementer, sporadiske VIP-oppdrag inkludert. Ellers har vi egen side med alt om bryllupskjøring. Aller mest besøkt er vårt levende fotogalleri.

Show events

Gatsbyparty biler

Gatsbyparty, filmpremiere, kunstutstillinger.. Veteranbilene har blitt leid inn til alt mulig. Flere av veteranbilene kan stille uansett årstid. For persontransport gjelder vinterlevering kun kjøretøy som er merket med stjerne* i heading.

Show events

Foodtrucks

Kaffebilen/ foodtruck Anne på landet er et eksempel på hvordan en helt spesiell veteranbil har blitt bygget om til en morsom serveringsbil uten at det går på bekostning av bilens opprinnelige form og stil. Den benyttes til all slags arrangementer.

Show events

Folkevognbuss for show

Slike folkevognbusser blir stadig sjeldnere. Her er en eier som legger sjelen i å tilpasse sosial happenings og som gjerne strør på med forslag. Folkevognbussen er en happy 9 seter for show og glede. Flere bilder og kontaktinfo på denne side.

Show events

Hest og vogn

Hest og vogn utleie i denne base er av virkelig det beste. Her finner du egen side om hestekvipasjer.

Show events

Bilkortesje

En helt spesiell bilkortesje er et sjeldent syn. Samme farge eller epoke, kun Amcars, Fiat, Rolls-Royce etc er noen av mulighetene. Vi ordner 30% på den rimeligste ved booking av to biler og høyere rabatt ved flere. Ta kontakt for vurderinger.

Show events

Bryllups tilbehør

VIP pakke I: Rød løper, musserende vin og tilbehør i bilen.. 1000,-
VIP pakke II: Rød løper, Champagne på stativ utenfor bil + retroproff sjåfør.. 1800,-
Ved VIP2 booker vi inn erfaren retroproff sjåfør tilpasset den enkelte bil. Et desto stiligere innslag, noe som har gitt mange omtaler.

Show events

Privatsjåfør Oslo

Lei privatsjåfør og Rolls-Royce i Oslo. Hovedstadens aller mest eksklusive luksusbiler er vintage og konkurrerer ikke med luksusbilene som kjører skytteltrafikk i Oslo daglig. Vintage Rolls-Royce stiller kun for sporadiske VIP-oppdrag. Minstepris er 50% av annonsert pris for 1 time på hverdag. 12 timers bestillingstid.

Show events

Racing, mc & trucks

Vi har også helt andre type biler enn de profilerte i et enestående register av racing, lastebiler, motorsykler osv. Kun særegenheter dette også, men da alt i fra skikkelig patina og lite kjørbart, opp til ekstremt show nivå.
Har du selv en veteranbil som vurderes inn i nettopp dette register så tar vi inn gratis. Ta kontakt og send oss bilder.

Gull Rolls Royce